Første skritt i Havannas gater

Flyreisen ble sponset av KLM / Jeg er ambassadør

Sånn. Etter to uker og altfor mye å tenke på hjemme har jeg omsider fått lastet over bildene jeg tok i Cuba. Vi kom frem på ettermiddagen 28. desember, og var døgnville og slitne, så det ble ikke tatt noe særlig med bilder før morgenen etter, og da var det denne utsikten som møtte oss da vi stod opp:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db2eUNADJUSTEDNONRAW_thumb_db16UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db25

Å snikfotografere er noe av det beste jeg vet, og fra balkongen til Casa Nini gjorde jeg nesten sport ut av det – med alle menneskene som passerte nedenfor i gata, haha. Casa Nini er altså der vi bodde i Havanna, en superkoselig casa particular (betyr privat hus på spansk, konseptet minner litt om bed & breakfast – og huseier bor som regel i samme hus) som ei gammel klassevenninne av mamma driver – Nina. Skal fortelle mer om det senere, men det kan absolutt anbefales hvis du skal til Havanna og ønsker å bo sentralt! Hun serverer frokost, rommene er store og rene og fine (med aircondition) og hvis hun er der når du skal dit, kan Nina fortelle deg MASSE om kulturen, byen og cubanere. Vi hadde vært som bortkomne kattunger uten henne, vi som ikke kunne spansk eller kjente til landet, haha.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db27

Nærområdet ser sånn her ut:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db31UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db34UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db36UNADJUSTEDNONRAW_thumb_db37

Så. Førsteinntrykk? Cuba var alt jeg så for meg at det skulle være – om ikke enda mer eksotisk, enda mer fargerikt, og enda fattigere enn jeg trodde. Jeg har som nevnt skrevet dagbok for hånd under hele reisen, og skal dele det meste fra den med dere, ville bare gi dere en liten smakebit og si at Cuba kommer! Det kommer. Gleder meg på deres vegne, haha. Cuba var et PARADIS for fotografering!

6 kommentarer

  1. Gleder meg til å se masse bilder <3

  2. Ja til mer bilder og skriverier fra Cuba! Jeg reiser selv i desember, og trenger tips og gjerne do´s & dont´s fra Cuba:-)

  3. Cuba <3 Jeg må tilbake! Takk for en smakebit, jeg gleder meg til resten!

  4. Fantastisk! Cuba er øverst på lista over steder jeg vil dra til, men det skjer nok ikke med det første.. Fint å kunne oppleve litt av det gjennom dine bilder og ord i stedet!

  5. Cuba ser kjempefint ut! Siri (sirivil.no) var der også nylig, og det er virkelig et fotogent land. Gleder meg til flere bilder!

  6. Så spennende med bilder fra Cuba! Gleder meg til å se 🙂
    Men, jeg lurer på hvorfor bildene på bloggen din er så veldig store? Det kan hended et er pc’n/skjermen min sin skyld altså, men jeg må gjerne scrolle 1-2 ganger gjennom et bilde, max halve bildet syns på skjermen min på en gang.. Det er av og til litt kjipt, for jeg tror jeg ville fått et annet inntrykk av motivet hvis jeg kunne ta inn helheten i ett blikk :O Er det skjermen min som er rar? Jeg har en macbook pro 13,1″.. Eller er det et slags.. kunstnerisk valg, at bildet skal være større enn skjermen? For å vise detaljene bedre?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *