Bedrift på Snapchat? Dette gjør du IKKE

Jeg blir ganske ofte spurt om å komme til ulike bedrifter og fortelle hvordan Gjensidige bruker Snapchat. Det er så gøy å bli lagt merke til, og det er en ære å bli spurt om å snakke om den delen av jobben min jeg brenner mest for; jeg elsker Snapchat og alle mulighetene kanalen gir for å være kreativ og gjøre for eksempel forsikringsprat til noe mindre skummelt og noe morsomt i stedet. Jeg forteller ofte om hva vi gjør, men det finnes også noe du ikke burde gjøre når du skal prøve deg på Snapchat som bedrift.

Dette gjør du IKKE som bedrift på Snapchat:

  • Sender snaps til de som følger deg. Jeg har i hvert fall tre bedrifter som i tide og utide sender meg snaps om et eller annet de vil selge eller ha meg til å delta i. IKKE gjør det. Snapchat er den ene, lille kanalen vi har hvor bedrifter ikke er – og heller ikke skal være – pushy. Jeg følger en bedrift fordi jeg er nysgjerrig på MyStoryene deres, som jeg frivillig kan klikke meg inn på. Jeg følger ikke bedriften din på Snapchat fordi jeg vil ha enda en kanal hvor du kan være innpåsliten med reklamen din. Dropp det! Konsentrere deg om å lage en kul MyStory, ikke tving på meg innholdet ditt som er irrelevant og masete og bærer preg av masseutsendelse og reklame. Du ødelegger moroa med Snapchat, og du lager riper i bedriftlakken din.
  • Tar bilder av en dataskjerm. Flere bedrifter lager en story basert på hva som ligger på dataskjermen foran dem. Da har du misforstått Snapchat som kanal. Snapchat skal brukes til å fortelle en historie – enten ved hjelp av mulighetene tegnefunksjonen og emojiene gir, eller ved å filme og ta bilder av noe som skjer på kontoret eller rundt deg der du er. Hvis du skal vise meg noe på en dataskjerm kan du like gjerne sende meg en lenke så jeg kan gå inn selv for å se. Jeg trenger ikke å se en dataskjerm gjennom Snapchat. Det er dritkjedelig, uinteressant og helt fullstendig misforstått.
  • Lager videoer uten å tekste. Veldig mange bruker Snapchat uten lyd. Gjør du så budskapet ditt er helt avhengig av at publikum har på lyden på, er det mange som ikke får med seg det du prøver å formidle. Bruk tekst! Hvis du sier MYE i videoen, skriv stikkord – så det lydløse publikumet i hvert fall får med seg essensen av hva du snakker om.
  • Bruker Snapchat som ren reklamekanal (nå holdt jeg på å glemme «k» i ordet «kanal», faktisk, kunne i grunn ha latt det stå uten, haha). Å informere om tilbud og legge ut rabattkoder som følgerne dine kan screenshotte i ny og ne er bare stas, og gir merverdi – særlig hvis koden er eksklusiv for de som følger bedriften din på Snapchat. Men å utelukkende bruke Snapchat til å pushe ut reklamebilder på MyStoryen får i hvert fall meg til å avfølge. Vis heller frem bedriften din på kreative måter, menneskene bak logoen, hverdagen deres osv osv.

Les også: Slik blir du en stjerne på Snapchat

Bedrift på Snapchat

Screenshot fra Gjensidige på Snapchat, da ekstremværet Tor var på besøk. Følg oss på: gjensidigenorge

Hva irriterer deg på Snapchat? Har du eventuelt tips til en bedrift på Snapchat som er kul å følge?

1 kommentar

  1. Enig! Også skulle jeg ønske flere bedrifter kunne gjøre ting enklere. Det er ofte så mange momenter i snappene at jeg faller helt av, og dermed bare spoler over. Mye tekst, mange effekter, mye bruk av emoji, mange farger osv. Jeg vet ikke om det bare er meg som føler dette.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *