Ikke faen

Men, hei. Hei, Norge. Det var vel litt raskere enn forventet, men ikke et sekund for sent allikevel. Her sitter jeg, døgnvill og klør meg i hodet. Det kjennes ut som om jeg snublet og ramlet ned i en rutsjebane i Havanna, og har sklidd rundt og rundt i et fortvilt forsøk på å holde meg nogenlunde sittende oppreist i det virvaret av rør rutsjebanen bestod i, og deretter blitt spyttet ut på andre siden, i mitt lille Norge. Landet delvis på beina, vaklende som et føll, svimmel og forvirra som en nyklekket spurv. Cirka sånn. Men her er vi, i hvert fall. Hei, Norge. Borte bra, men hjemme best.

Cuba var fantastisk. To uker kjennes ut som to lysår, så mye vi rakk å se og oppleve før det plutselig tok slutt. Jeg har hundrevis av bilder å dele med dere, og hundrevis av håndskrevne ord i mangelen på umiddelbar Internett der nede, og jeg gleder meg til dere skal få se Cuba fra mitt ståsted! Først må jeg bare klare å stå, og slutte å vakle som det der føllet jeg nevnte.

Jeg vet jeg setter verdensrekord i metaforiske dyregåter her nå, men jeg trenger det skjoldet rundt meg selv for tiden. Med èn hånd på hjertet, og en på tastaturet; tiden som vanligvis leger alle sår, ER selve såret og hvert passerende sekund kjennes ut som et saltkorn som strøs i det. Nåtiden svir, og den er alt jeg klarer å fokusere på. Og alt jeg håper på er at det snart skal komme et sukkerkorn i stedet.

2017, vær snill.

Kjære Carina i KLM, tusen takk for at du ga meg de vingene jeg trengte, når jeg trengte dem, for å komme meg hjem. Det betyr mer enn verden for meg.

8 kommentarer

 1. Hm. Håper 2017 er snill med deg! <3

 2. Solfrid

  <3

 3. Får håpe 2017 er snill med oss alle <3

 4. Karoline

  Fine Marie. Tenker på deg og dine. Klem <3

  1. supermarie

   <3

 5. Et lysår er den distansen lyset tilbakelegger på et år. Med andre ord et uttrykk for avstand, ikke tid.

  (Du har din hang-up, jeg har min.) 😀

  1. supermarie

   Haha! Sant det. Men ordet er så fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *