Den neste byen blir alltid den beste

Buenas dias! Havanna er en fantastisk fin by, men fy søren så godt det skulle bli med et miljøskifte! Trinidad er alt vi ikke visste at vi trengte. Kjøreturen hit kostet 35 CUC (konvertible pesos, valutaen turister bruker), og tok oss gjennom et nydelig landskap med fjell og frodig natur, veiene fulle av hester trekkende på vogner, amerikanske biler (ofte havarert i veikanten – med sjåfører liggende under og mekke), og motorsykler med sidevogner.

Vi kjørte fra Havanna på ettermiddagen, og jo nærmere vi kom Trinidad – jo mer rosa og majestetisk ble himmelen i takt med solnedgangen. Jeg elsker roadtrips i fremmede land! Turen tok 3-4 timer, og vi ble kjørt til døren til casaen vi skulle bo på her. Jeg slapper mye mer av, storbyer er ikke noe for meg i lengden – enda så kult vi har hatt det i Cubas hovedstad òg.


Trinidad er liten, fredelig og fargerik, det er mye mer (synlige) turister her og prisene deretter, men i forhold til Norge er det fremdeles overlevbart for en student.


Så langt har vi utforsket hele veien inn til nabolandsbyen, La Boca, til fots, vært på stranda og vandret hvileløst rundt i Trinidads gater. Vi reiser tilbake til Havanna i morgen så jeg trekker pusten her så mye jeg kan, og vil egentlig være her lenger. Det er rart med det, men alltid er den neste byen jeg reiser til best. Som i Mexico; Cancún var fin, men neste stopp – Tulum – var fantastisk. Havanna er bra, men Trinidad er magisk. Ikke for det, jeg gleder meg til den siste uken i Havanna også – vi skal blant annet hjem til Odell; han insisterte på å lage middag til oss! Gleder meg til å se hvordan han bor.


Men først; litt mer pust og magi i Trinidad! Adiòs!

6 kommentarer

 1. Det så herlig ut! Gleder meg sånn til sommeren kjenner jeg nå, haha.
  Kos deg videre 🙂

 2. Ser så spennende ut!

 3. Åååååh, herlig! Jeg vil reise asss! Jeg tror jeg hadde hatt godt av det. 😛

 4. Helene Johansen

  Hei Bruker du enda Fitline? Er du enda positiv til det? Hva gjør den for deg? Hilsen Helene

  1. supermarie

   Hei! Det gjør jeg! Jeg er fornøyd 🙂 Får mer energi og sover bedre! Mindre lyst på godteri og renere hud. Men hva FitLine gjør er veldig individuelt, kjenner andre som har fått bedre astma, mindre allergi osv også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *