6 dager senere #39

Jeg får helt noia av hvor fort ukene flyr, føler jeg lager disse oppsummeringsinnleggene annenhver dag! Her er uansett denne ukens:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Spurte en kvinne på flyplassen i Schiphol om jeg kunne ta bilde av henne. Haha, skal ikke så mye til før jeg blir skremt, men det er altså noe jeg sjeldent gjør, spør folk om å få ta bilde av dem, eller tar kontakt med folk generelt. Et lite knips for kameraet, et stort knips for meg!

+ mandagens innslag i SnapKollektivet, hvor jeg snakket om dickpics. Jeg gruet meg egentlig, men det gikk jo fint og jeg fikk så mye bra tilbakemeldinger – tusen takk! Det er viktig at det blir snakket om, så kanskje disse utovertissene kan skjerpe seg en gang for alle. Det går jo ikke AN, å blotte seg sånn for fremmede jenter over nett, haha, jeg forstår virkelig ikke hva som foregår inne i hodene på disse (og nå snakker jeg om det hodet de fleste av oss bruker til å tenke med)

Ukens kuleste
Fredagens besøk hos KLM og Schiphol. Og jobb! Vi har flytta opp til sjuende etasje (satt i andre før), og det er en helt ny atmosfære, men veldig hyggelig å sitte tettere på de jeg er i avdeling med; pressefolket. Og i dag var kul, fikk besøk av storebror og den lille familien hans, og vi dro en tur til Sverige. Utrolig koselig!

Ukens kjipeste
Forkjølelse, jeg har vært syk siden onsdag, og er det fremdeles. Vanligvis er jeg flink til å ta hensyn til meg selv, men akkurat nå har jeg ikke ro på meg til å slappe av i det hele tatt. Måtte avlyse alt jeg skulle på torsdag, og det var tungt, men skjønner jo selv at det var nødvendig, jeg var jo helt kake. Heldigvis var jeg i stand til å reise til KLM på fredagen!

Ukens bilde(r)

Ukens tankespinn
Tatovering, jeg har tenkt på den papirflytatoveringa i fem år nå, og i går sendte jeg endelig en mail og spurte om pris. 1000 kroner. 1800 hvis jeg går for to små. Jeg driver med Morsom Sparing, som betyr at hver gang jeg drar kortet rundes beløpet opp sånn at differansen går inn på sparekonto. Betaler jeg feks 186 kroner for noe, går 4 kroner inn til sparing. Det er denne kontoen jeg skal bruke på tatovering, så får vi se om jeg ender opp med en eller to når jeg har nok der inne

Ukens craving
Frisørtime

Lyd
Pia og psyken, en podcast dere òg burde høre på!

Underholdning
Begynte på ny bok, Pandora av Tom Kristensen. Spennende fra første kapittel! Den handler om IS, bioterror og svik. Skal skrive en anmeldelse når jeg har lest den ferdig! (Boken er forresten sponset av Aschehoug)

Reise
Amsterdam + Sverige

Ukens personer
Følgerne mine på Snapchat, både dere som daglig er inne og ser på alt jeg lirer av meg – og dere som snapper meg tilbake. Jeg blir så himla glad av å høre fra dere, og jeg ble overøst av kjerringråd mot forkjølelse da jeg spurte etter dèt. Takk for at dere er som dere er! Ikke bare på Snapchat, men dere som tar dere tid til å kommentere her inne på bloggen også, jeg har fått så mye fint det siste døgnet. Jeg setter så stor pris på det at jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det engang!

Ps. Jeg har en giveaway gående på Facebook-siden til bloggen min nå, vinnerne trekkes i morgen klokken 12. Sprett innom hvis dere vil delta, alt dere skal gjøre er å skrive i kommentarfeltet om dere vil ha koppen eller flaska!

Dere da? Hvordan har deres uke vært? Velg to fra listen over og svar i kommentarfeltet, da!

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Kuleste: var på besøk i barnehagen jeg jobber i på fredag, og det er alltid ekstremt koselig! Jeg er jo i permisjon nå(skal begynne å jobbe igjen rundt 10. mars), men jeg er fremdeles utrolig glad i ungene i barnehagen og det er spesielt koselig at de er så gira på lille knerten som de er 🙂

    Underholdning:
    Snøfall(julekalenderen på NRK) og Pappahjerte sine blogginnlegg om Snøfall-spekulasjoner. Og Hay Day. Og Pirates of the Caribbean 😀

  2. Camilla

    Papirfly tatovering hadde vært så fint! Trodde nesten du hadde det allerede jeg haha:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *