Julemarked og desembermagi i Hamburg

I samarbeid med Hamburg Tourism og NordicTB

Åååh! Det begynner endelig å nærme seg min neste reise, dere. Kanskje litt tidlig å feire at eksamen er over før alle eksamener ER over, men det finnes vel ikke en bedre lesesal enn et flysete? Neida. Den ene som gjenstår har jeg fortsatt god tid til å forberede meg til, og det er i retorikk – som jeg har touchet innom i to andre emner allerede, så jeg tror jeg skal ha kontroll på det. Jeg trenger denne pustepausen.

Til helgen reiser jeg altså til Hamburg sammen med en liten gjeng med reisebloggere, og jeg er som dere kanskje har merket allerede dypt nede i julestemningen (pepperkaker og julebrus, har havnet på kjøret for lenge siden, jeg har til og med pyntet det lille, døde kirsebærtreet mitt med julekuler), og jeg kan nesten ikke vente med å la den boltre seg fritt på julemarked i Tyskland! Jeg elsker julemarked! Alle lysene, glitteret, forventningene i luften, luktene, frostrøyken (kryss fingrene), smakene, jeg gleder meg til å fange alt i pixler og ord. Gleder meg skikkelig!

Julemarked


Julemarked


Foto: www.mediaserver.hamburg.de / Christian Ohde og Jörg Modrow

Jeg har alltid hatt lyst til å oppleve et julemarked i utlandet, så da jeg fikk spørsmål om å bli med på tur til Hamburg svimte jeg nesten av. Dere skal selvfølgelig få bli med dere òg, både gjennom bloggen, Instagram (@supermarie), Snapchat (superbrud) og Twitter (@mbrud). Husk å følge meg på Facebook også, jeg legger ut lenker til alle blogginnleggene mine der: facebook.com/supermarienet

Dere kan også få med dere alle bloggernes oppdateringer underveis (den første gjengen med reisebloggere har allerede vært der) på #ChristmasInHamburg og #HolyHamburg. De bloggerne jeg skal reise med finner dere på Earth Wanderness, Danish Adventurer, Travelling Munk og We Are Nodes (herlighet, dette innlegget ble VM i lenker, beklager det, ferdig nå)

Har dere fått julestemning enda? Eller er dere blant de som NEKTER å drikke en slurk med julebrus før 1. desember? Haha. Vet i hvert fall om et par av dere, som jeg snappet med. Viljestyrke, ass. Det skal dere ha. Men i morgen – DA er det vel lov?

7 kommentarer

 1. Åh, heldig! Jeg drømmer om julemarked i München, men Hamburg hadde ikke vært så verst heller. Kos deg! 🙂

 2. Åh, så gøy! Da må du kose deg masse, gleder meg til å følge med på snap! Jeg kicker også av julen til helgen, reiser til Gdansk lørdag morgen! Og i morgen får jeg endelig ta den første slurken med julebrus, Andreas er nemlig kjempestreng på det der 😉 Men i morgen blir det pepperkaker, julebrus, juletrepynting OG julefilm 😀 Så du kan tro jeg gleder meg!

  1. supermarie

   Ååh, så gøy! God tur til Gdansk! Haha, ja, endelig, si! Jul er jo så koselig 😀

 3. Jeg gleder meg til å være med gjennom bloggen! 😀 Jeg har ikke smakt julebrus enda, men har definitivt sagt ja til en pepperkake eller…seksti, haha 🙂

 4. Solfrid

  Haha, i dag er det lov å opne julebrusen! 😀 Den skal opnes, pepperkaker skal spises og klementiner skrelles. Og det skal litt pynt opp og NRK’s julekalender skal sjekkes ut. Er jo eigentleg ein av dei som vil ha dei «gode, gamle» å sjå på, men skal prøve på noko nytt i år, uææ, høhø. Og så var det litt snø i dag!! Det var fint, forsvinn vel ganske fort da, men snø må til.

  1. supermarie

   Ja, tenkte å gi den en sjanse selv! Savner egentlig Amalies jul og Blåfjell, haha. Men får vel prøve noe nytt for en gangs skyld – den har jo fått gode kritikker! Kos deg med julebrus, pepperkaker og klementiner <3

 5. Elisabeth

  Jeg har ikke julestemning enda, og har heller ikke drukket julebrus enda, men det er egentlig mer en tilfeldighet da. Jeg er nemlig veldig glad i den oransje julebrusen til Trio/Union, og den har ikke alle butikkene her jeg bor nå, så da har det rett og slett ikke blitt noe julebrus enda 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *