Mediagic #68

Tirsdag igjen, november sin siste. I dag har jeg funnet det her til dere, som er verdt å få med seg fra world wide web:

  • Dette sterke blogginnlegget, fra vakreste Linn i SnapKollektivet, om partnervold
  • Denne kronikken, av Kjetil Rolness – jeg skal innrømme at jeg sjeldent er enig i hans ytringer, men akkurat denne traff. Veldig.«Det er et paradoks som gjør vondt. Amal Aden flyktet engang fra et Somalia i krig. Skal hun nå må flykte fra et Norge i fred? Det ville være den største fallitterklæringen for det liberale Norge i nyere tid.»
  • SnapKollektivet på Facebook – scroll litt ned, vi har fått til et samarbeid med Asan og deler ut GULLVAGINA-SMYKKET! Det er seriøst dritkult, jeg har lyst til å delta tusen ganger men tror ikke jeg får lov til å vinne, haha. Men vinn dere, da! Jeg TRENGER det smykket i livet mitt, og hvis jeg vet at en av dere har det kan jeg sove godt om natten <3
  • Denne serien, NRK sin «Helene sjekker inn». Anbefaler dere å se hele – Helene er flink programleder, og gir oss innblikk i livene til mennesker som på en eller annen måte sliter eller trenger hjelp!
  • Dette motivasjonsinnlegget til Marthe Borge. Det ga i hvert fall meg masse motivasjon til å lese til eksamen!

Nå skal jeg fader meg nyte en FRIKVELD og det er så magisk at jeg nesten griner. Vi skrives plutselig igjen!

2016-01-12 07.47.57 1

Foto: priv, Stone Town, Zanzibar, Tanzania januar 2016

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *