6 dager senere #37

Uken som gikk:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
I dag fikk jeg en snap fra nok en ukjent Daniel som lurte på om jeg ville se tissen hans. Jeg brukte stalkingskillsa mine til å finne vedkommende på Facebook, fant kjæresten hans og sendte henne en melding for å fortelle henne hvordan kjæresten hennes oppfører seg på Snapchat. Det var langt utenfor komfortsona mi, jeg vil ikke blande meg inn i andre menneskers privatliv, men jeg vet med meg selv at jeg ville i hvert fall satt pris på å høre det – hvis det hadde vært min type som holdt på sånn med fremmede jenter. Dessuten tror jeg det er eneste medisin som kanskje kan fungere for disse blotterne på Snapchat – å gi dem konsekvenser. HVOR kleint er det ikke for han hvis kjæresten – eller mora – kommer og tar opp dette med han? «Hei, Daniel, kjære sønnen min… Jeg har fått en melding på Facebook fra en jente som sier hun har fått bilde av tissen din på Snapchat? Holder du virkelig på sånn?» Åh, gud, jeg får grøsninger bare av å tenke på en sånn samtale mellom mor og sønn. Særlig når sønnen burde være voksen nok til å forstå at det bare er ekkelt og perverst, det han driver med.

Ukens kuleste
Naboen inviterte til julegrantenning med gløgg og rødvin, pepperkaker og julemusikk på fredag! Det var så koselig! Jeg ser altfor sjeldent at mennesker sitter sånn ute i gatene i Norge, det minnet meg veldig om Brasil – for der satt de ute rundt omkring, hele tiden, snakket og drakk øl og koste seg sammen. Ja til mer av det!

+ den årlige julebakingen med familien <3 Og Carina-besøk på torsdag! Og sjakk-VM. Helt hekta.

Ukens kjipeste
Hjemmeeksamen som gikk rett vest

Ukens bilde(r)

15218662_1185407944911096_1829152471_n

Ukens tankespinn
Har ikke tenkt så fryktelig mye denne uka, takket være eksamen mandag-torsdag og ny eksamen nå på tirsdag. Så tankene mine er vel fortsatt stort sett bare eksamen.

Ukens craving
FERIE

Lyd
Movie Music-spillelista på Spotify

Underholdning
Sjakk-VM

Reise
Kjøreturen hjem fra støvet til leiligheten, jeg låner bilen til mamma i ny og ne og jeg elsker å kjøre sånn om kvelden, sitte og synge (skrike) og ikke ha noe annet å tenke på enn veien foran meg.

Ukens personer
Familien min <3

Dere da? Hvordan har deres uke vært? Velg to fra listen over og svar i kommentarfeltet, da!

3 kommentarer

 1. Solfrid

  Så bra du sendte den meldinga! Håpar litt du seier frå korleis det går, og håpar han skammar seg.
  Likar óg å køyre bil åleine, utan mange andre bilar på vegen, høyre på podkast eller å synge høgt. Det er så herleg!

  Ukens kjipeste
  Fekk ingen av jobbane (2 stk) eg var på intervju til sist veke. Litt forventa, men likevel kjedeleg..

  Ukens tankespinn
  Kva eg eigentleg vil gjere med livet eg har. Should I stay or should I go-typ.

 2. Camilla

  Go girl! Bra du gjorde ord til handling ang å sende mld til kjæresten til blotteren, mon tro hvordan den samtalen blir…
  Ukens kuleste: Vegansk julefestival i Oslo i helga. Var så glad for å endelig komme meg på et sånn arrangement nå som jeg bor nærmere Oslo. Følte jeg nærmest hoppa av glede da jeg gikk rundt der haha.

  Ukens kjipeste: Eksamen og semesteroppg, som jeg ikke har begynt på…

 3. TAKK for at du sendte den meldinga, på vegne av alle oss som så absolutt ville ha visst det om kjæresten vår viste seg å vere ei så degenerert nepe! Om vi alle er vokale nok om at terrorpenisar ikkje er noko vi vil ha i samfunnet vårt er der kanskje håp.

  Ein dag for seint, men skriv no for førre veka fyrst som sist!
  Tankespinn for veka:
  Om Gud verkeleg tok eit ribbebein frå Adam for å skape kvinna, burde ikkje menn då mangle eit ribbebein?

  Veka sin kjipaste:
  Motivasjonen min stakk av. Eg har vurdert å henge opp småartige plakatar for å sjå om nokon kan ha sett den, men naboane mine trur allereie at eg er smårar nok som det er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *