Mediagic #67

Tirsdagsfjas fra Internettet:

  • NRKnyheter på Snapchat
  • Disse samtalene mellom Obama og Biden, jeg tror jeg ler meg ihjel
  • #Mannequin-challenge – som går ut på at å filme masse folk som står helt fryst. Utrolig fascinerende, vurderer å gjøre det samme i mitt bloggkontorlandskap, men så er jeg jo bare meg
  • Denne kronikken som forklarer hvorfor Trumphaug (Trump og Listhaug) lykkes med retorikken sin
  • Dette intervjuet med Magnus Carlsen om å være introvert i en ekstrovert verden, og jeg vet verden er midt i en reaksjon på at han stakk av fra pressekonferansen etter tapet i natt – men fy fader, jeg føler med han. Der sitter han og vrenger psyken sin gjennom en lang omgang, og så skal han etterpå presses til å møte hele verden på en og samme tid? Give him a break! Forstår at det står i kontrakta og alt det her, men virkelig. Det går ikke å spille ekstrovert HVER gang.
hysj.jpg

Haha, sjekk så liten barten min var første gang jeg tok den! Søtt. Uansett – dette var alt jeg rakk å grave frem i dag, jeg er midt i en eksamen jeg må skrive ferdig. Vi blogges plutselig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *