6 dager senere #36

Tilbakeblikk på uken som gikk

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Begynte på et motivasjonsbrev jeg må sende inn til universitetet 1. desember, sammen med en søknad om å bli utplassert som praktikant til våren – i stedet for å skrive bachelor. Jeg har så innmari(e) lyst, så jeg håper det går i orden! Satt sikkert en time og spikket og spikket på tastaturet, og nå avhenger fremtiden min av et word-dokument. Kryss fingrene for meg!

Ukens kuleste
Jeg økte i lønn! Herregud, så glad jeg ble, det var liksom så uventet og helt fullstendig ut av det blå.

Ukens kjipeste
Pensumburet

Ukens bilde(r)

fa3042bd-74ca-463b-9529-aaac4c0f11a2-original

Jeg delte psoriasis-historien min på dagen min i SnapKollektivet (husk å legge oss til på Snapchat!), og for dere som ikke er på kanalen: sånn her så det ut. Det er rart å se tilbake på.

Ukens tankespinn
Eksamen, eksamen, eksamen

Ukens craving
Har egentlig ikke hatt noen spesielle cravings denne uka

Lyd
Slipknot og Inflames, jeg har gjenoppdaget barndomsheltene mine!

Underholdning
Sjakk-VM

Reise
Pendlerstund har gull i munn

Ukens personer
Sjefen, ass. Fredagens nyhet om lønna mi var en høydare og han er generelt bare kul

Dere da? Bra uke? Velg to og svar i kommentarfeltet, da!

Ps. Jeg er nominert til Beste innlegg i Sunn Fornuft-prisen, og jeg hadde blitt veldig glad om du ville trykke her og gi meg en stemme eller to!

5 kommentarer

 1. Gratulerer med lønnsøking 😀

  Ukens tankespinn:
  IKKE drit deg ut altfor mye på den nye jobben, plis, ikke

  Ukens underholdning:
  FRIENDS

 2. Elisabeth

  Kjipeste:
  Da lille knerten plutselig fant ut at han skulle våkne midt på natta ei natt og la seg på tvers i senga si. Det endte med skriking, så jeg måtte stå opp og se hva som foregikk, og så var det vrient å få han til å sovne igjen. Etter 10-15 min sovna han igjen. Men da var ikke jeg trøtt lenger, og ble liggende våken i litt over 1 time.

  Underholdning:
  Unbreakable Kimmy Schmidt. Det er en netflix-serie, som handler om noen damer som har vært innestengt i en bunker under jorda en stund, og livet etter bunkeren da. Korte episoder og ikke veldig avansert innhold, så veldig greit tidsfordriv når jeg ikke får sove 🙂

 3. Ooooh, lønnspålegg! Gratulerer så mye, flinka!
  In Flames og Slipknot er sånt som jeg også tar fram igjen iblant – herlig nostalgisk og fortsatt ganske fett, hoho!

 4. Marie! Ang psoriasis. Hvordan startet det med deg? Fikk du et synkront utbrudd over hele kroppen, eller startet det i det små og lokalt, før det vokste seg større?

  Halp.

  1. supermarie

   Hadde én flekk som jeg trodde var tørrflekk i mange år, før det brøt ut «over natten» og over hele meg ifm streptokokker 🙁 hvordan det? Blir du klort av en leo? :-0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *