Humor

Ny uke og nytt tema i bloggutfordringen jeg har meldt meg på, og denne gangen er temaet humor.

Humor er noe av det viktigste jeg har i livet, jeg elsker å le og bruker humor mye for å komme meg gjennom ting. Føler meg ikke så innmari(e) morsom i dag, så jeg tenkte bare å liste opp hva jeg vanligvis driver og ler av:

 • Nytt på Nytt / den tørrvittige humoren til Jon Almaas, som sjefen min også har, så jeg ler mye i avdelingsmøtene også
 • Gubbefilteret på Snapchat
 • Ordspill
 • Meg selv på kjøkkenet
 • Meg selv i sosiale settinger (jeg gjør eller sier som regel noe jævla spaca eller kleint som jeg går og ler/griner av i ettertid)
 • Meg selv generelt (jeg gjør så mye himla dumt, dere aner ikke, som å rive ned vasken og legge Toro-poser i vann for no reason at all, jeg må bare le for ikke å bryte fullstendig sammen av hvilken komedie jeg egentlig er, haha)
 • Venninnene mine (det punktet tør jeg ikke å utdype for humoren vi har er relativt drøy, tidvis ond og ganske mørk)
 • Memes
 • Vegard Harm
 • Galgenhumor
 • Familien min (som når mormor sier «Bånn-a’-ku» til Bonaqua, og «teppereiser» i stedet for «pakkereiser», eller når fetteren min og jeg begynner å skrive usammenhengende engelsk til hverandre, eller når broren min sender meg en eller annen hysterisk video på Messenger, eller når mamma tror hun har fått «Bluetooth» til jul – den gangen hun fikk et hjemmelaget juletre av pleksiglass som lyste blått og så ut som en tann, eller når pappa ler av noe, familien min er ganske morsom, når jeg tenker etter)
 • Å zoome inn på ansikter på bilder
 • Sarkasme
 • Når jeg har spist og ser tilbake på alt det jeg sa og gjorde mens jeg var matsur, haha. Jeg går seriøst inn i en helt annen sinnstilstand når jeg er sulten, det er på nippet til skremmende
 • Parodier
 • Bjørn Eidsvaag (han har faktisk en fantastisk humor!)

Er det noe jeg IKKE syns er morsomt, er det standup. Hater det. Så til fremtidige ektemenn: aldri ta meg med på standup-show. Da slår jeg opp.

alex1

Fått meg type, forresten ^

Hva slags humor har dere?

Andre som er med på bloggutfordringen:

Caroline // carolinesverden.com

Nadia // hjertejubel.com

Martine // atinybitbeautiful.com

Carina // carinabehrens.com

Milla // noctem.nu

Luisa // la-mar.no

Anonym // bruknevinger.co

Stine Friis // stinefriis.com

June // heijegheterjune.com

Ingvild // ingvildhappy.blogg.no

June Å // juneaasheim.wordpress.com

Caroline // carolinewillemine.blogg.no

Lise Lotte // superliise.com

Elise // elises.blogg.no

Angela // krolltopp.com

3 kommentarer

 1. Hadde helt glemt den toro-episoden!! HAHAH <3

 2. Haha, vi har mye av den samme humoren!

 3. Vi har litt lik humor ser jeg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *