Fikk endelig møte bloggkjæresten min!

Se hvem jeg møtte til lunsj i går! BLOGGKJÆRESTEN! KLM! Det var så hyggelig å endelig få ansikter på de som i to år har sendt meg verden rundt via e-post. Christian og Carina. Jeg ser dem snart igjen, for KLM har invitert meg hjem til å møte foreldrene sine – på flyplassen i selveste Amsterdam. Så dit reiser jeg i desember! Bare en dagstur, som den seriøse studenten jeg er (skrev studenten i et prokrastineringsinnlegg hun skriver når hun egentlig må lese). Det blir gøy!

I går ble en aldri så liten sosiale medier-fri dag (nesten), og det var deilig. Jeg må innføre offline etter klokka ni igjen, ass, det har jo sklidd helt ut her. Jeg trenger den pustepausen, det kjente jeg i går.

Ellers går dagene i jobb (nå som mange av forelesningene er ferdig for i år) og dagdrømmer. Jeg har det veldig bra for tiden, jeg har faktisk det.

Hvordan går det med dere? Tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen for tiden, forresten. Jeg blir så glad!

Ps. Husk å adde SnapKollektivet på Snapchat (klikk), jeg er på i dag og snakker om å være oppmerksomhetssyk og leopard og alt annet jeg kan komme på som handler om å være annerledes (som er ukens tema). Sees der!

3 kommentarer

 1. Høres gøy ut med Amsterdam i desember! Sikkert ekstra fint der da 🙂
  Her går det fint, selv om det er og blir slitsomt fremover. Har endelig fått meg jobb! Jeg som mentalt hadde gitt opp for at det blir jobbing i år.

  1. supermarie

   Åå, gratulerer så mye med jobb! <3 Hva slags ble det? 😀

   1. Tusen takk 😀 <3 Det ble butikkjobb, sjonglerer litt mellom suvenirbutikk og interiørbutikk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *