Begeret #2: La Snapchat være en penisfri sone

Det her skal faen meg få et beger alene.

I går kveld la jeg ut et lykkelig bilde på Snapchat om at jeg fikk B på oppgaven jeg skrev om NSB, i sosiologi.  himla glad, så utrolig lettet! Ja, ikke sant – «hva har dette med overskriften å gjøre?». Det lurer jeg også på. Spør sønnen din, kanskje han kan svare. For det finnes forstyrrende mange sønner der ute som tydeligvis syns det er helt legitimt å snappe fremmede jenter bilder av tissen sin – helt uoppfordret, og totalt ute av sammenheng.

Det var ikke mange våkne på den tiden av døgnet, sent i går kveld, men jeg fikk et par hyggelig gratulasjoner og heiarop for karakteren min. Og en snap av en utovertiss i halvmørket. Jeg ble jo liggende og tenke hardt på hva det var jeg trigget med storyen min, som fikk vedkommende (la oss kalle han EMIL (han het faktisk Emil, jeg har altså sett tissen til en Emil jeg aldri har sett ansiktet på, forstå det den som kan) til å føle et så sterkt behov for å vise meg tissen sin. Jeg pleier vanligvis å blokkere disse intense utovertissene direkte, men denne gangen spurte jeg hva i all verden han drev med, og fikk et «haha» tilbake.

collagetiss

Vel, hei, Emil. Tissen din er ikke «haha». Ikke litt engang. Tissen din – på min og andre jenter du ikke kjenner sin mobil? Er veldig forstyrrende. Både fordi du «tvinger» på meg et kjønnsorgan jeg ikke har interesse av, behov for eller lyst til å se, og fordi Snapchat er et sted hvor veldig mange unge jenter ferdes. Dickpics er nåtidens blotting, spør du meg, og jeg syns du kan la tissen din være i bokseren din, Emil, til du eventuelt får deg en kjæreste som har lyst til å se den. Ingen jente i verden skal være nødt til å få den slengt oppi trynet – uten å eventuelt å ha bedt om det.

«Blotting er betegnelsen på et seksuelt avvik hvor man, både bevisst og ønsket, oppnår seksuell opphisselse ved å eksponere sin seksualitet visuelt for fremmede som ikke ønsker og/eller er forberedt på dette. Det vanligste tilfellet er menn som viser frem sin erigerte penis og av og til også masturberer foran tilfeldige kvinner. Blotteren ønsker kun å vise seg frem og det er svært sjelden at blotteren forulemper fysisk de som blir utsatt for dette.» (kilde: Wikipedia)

Jeg vil be deg om å søke hjelp. Få bukt med problemet ditt, for det er åpenbart et problem – som blir til mitt problem òg.

Bare til informasjon og inspirasjon til andre jenter som måtte oppleve det samme: ved neste tiss jeg får tilsendt på Snapchat tar jeg skjermbilde og sender tissen til eierens foresatte, og spør hva FAEN som gikk galt under oppdragelsen. Flere på Snapchat har sitt fulle navn synlig, og jeg har generelt gode stalkingskills på Internett. Så er dere herved advart.

(Neida. Man skal aldri spre andres nakenbilder – uansett hvor fristende det er. MEN: ta screenshot, og gå til politiet. Dickpick-avsenderen gjør faktisk noe straffbart. Og hvis du finner moren kan du jo alltids skrive til henne, og fortelle hva du har blitt utsatt for)

Vær så JÆVLA snill: gi deg. Jeg gjentar meldingen jeg la ut på Facebook for flere uker siden – og som åpenbart må gjentas i det uendelige, og i alle kanaler jeg råder over:

I løpet av kort tid har jeg fått tilsendt x antall penisbilder og enda flere «nude?»-spørsmål på Snapchat. Ikke vet jeg hvem dere er, eller hvor dere kommer fra, men tenkte jeg skulle informere om at jeg lever lykkeligere uten å få innsyn i en fremmed manns/gutts penis. Og jeg har null interesse av å snappe deg min egen kropp. Dette nude?-konseptet er ikke sexy, det er ikke smigrende, det er føkkings forbanna ekkelt.

Kjære alle med utovertiss som føler et behov for å sende av gårde herligheten til Gud og enhver kvinne: kan dere la være? Spar den fantastiske kroppen din til en eventuell kjæreste – og overlat ALT til fantasien for resten av oss som vil ferdes lykkelig uviten på Snapchat. Og kjære mødre og fedre med en sønn som snart skal ut i sosiale medier: jeg tror det trengs en samtale om bier og blomster og om at biene bør holdes privat. Blomstene er ikke så fryktelig glad i disse bakholdsangrepene

Ha en fin (penisfri) dag!

13 kommentarer

 1. Jeg bare forstår det ikke, har tenkt så masse på dette siden du snappet at du hadde fått en jævla pikk på snap. Hva er det med folk, eller menn? Det er ikke vits å si folk, for ufrivillig penis på snap er faktisk bare menn sin feil. Blir hissig jeg.

 2. supermarie

  JEG ANER IKKE! Jeg blir ikke bare hissig, jeg blir forbanna, haha. Kan ikke disse mannfolka (/gutta) bare lære seg normal folkeskikk?! Hvor vanskelig kan det være å se denne saken fra en ukjent jentes ståsted og forstå at DETTE IKKE ER GREIT?! Herregud!

 3. Eg forstår ikje ka de tror de oppnår aent enn «æsj». Eg blir matt. Oppgitt. Sint. Og målløs. Detta e ikje greit.

  1. supermarie

   Nei, ikke jeg heller. Forstår IKKE.

 4. Folk altså! Anbefalar å svare med noko slikt: https://i.imgur.com/HUYrG6t.jpg

  1. supermarie

   Hahaha!

 5. Elisabeth

  Først: GRATULERER MED B! 😀

  Og jeg er helt enig når det gjelder penis-bilder. Jeg skjønner ikke hva de prøver å oppnå med det. Hvis de har tro på at de kommer til å få naken-snap tilbake fra alle og enhver de sender penis-snap til, har de virkelig en skrudd tanke på hvordan damer/jenter fungerer.

  1. supermarie

   Tusen takk!! Nei, helt uforståelig haha.

 6. Det ER jo faktisk blotting, og det er ikke greit!

 7. For pikk generelt er jo et såååå vakkert syn…NEI!!!
  Liksom, gir ikke mening! Æsj! Æsj! Æsj!
  Vær så snill, ikke la det være en tom trussel at du tar skjermdump! Det hadde vært fantastisk 😀

 8. Camilla

  Gratulerer så mye med en B 😀

  Etter å ha lagt til noen fra tinder(I know I know…)på snap har det jevnlig vært pikkebilder, og runkevideoer(!!)asså, wtf?! Første gang ble jeg helt overrumpla haha, og skjønte først ikke hva jeg så på en gang, og så bare oi shit what??!

 9. Gutter som sender sånne bilder kan ikke ha det så godt med seg selv. Det er ihvertfall ikke ønskelig å få sånne bilder tilsendt.

 10. Gratulerer med en B på oppgaven forresten! 🙂 Flink jente!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *