6 dager senere #35

Tilbakeblikk på uken som gikk

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Dette var litt ufrivillig, men på torsdag var jeg på denne avslutningsfesten for en av sjefene mine, og det var jo ikke noe skremmende ved det – jeg vet jeg roper ut om at jeg ikke liker folk og elsker å være alene og sånt, men jeg gruer meg aldri til å dra ut og ha det hyggelig med folk jeg kjenner. Jeg gleder meg, null tull! Derfor skremmer det meg at jeg blir svimmel i sånne sosiale settinger. Dette er ikke første gang – sist det skjedde var i bryllup, en annen gang skjedde det på en overfylt buss på vei hjem fra Rihanna-konsert, denne gangen skjedde det igjen. Jeg blir så svimmel at jeg må flykte inn på badet og sette meg på gulvet, jeg tuller ikke, haha. Det kjennes ut som jeg skal besvime. Det kommer ikke i forbindelse med noen tanker, jeg tenker ingenting – jeg blir bare plutselig så svimmel. Jeg googlet det, og snappet om det, og Google og flere bare «sosial angst?», men jeg forstår ikke? Jeg trodde sosial angst kom i forbindelse med tanker, ikke i form av en svimmelhet tilsynelatende ut av det blå? (Ja, jeg kan lite om angst…) Uansett – det var ufrillig å bli skremt denne uken, haha. Jeg begynner å ane et mønster (sosiale settinger, ofte med mye ståing/mingling og alkohol i bildet), så jeg bør vel sjekke det opp. Bedre å vite hva som skjer, enn å bare… segne om i et hvert bryllup jeg drar i.

Ukens kuleste
Tross svimmelheten: avslutningsfesten, at jeg ble ferdig med èn eksamen, julestemninga på fredagen og resten av helga hjemme hos støvet. JO HERREGUD, og så fikk jeg vite på torsdag (midt i eksamen – super timing, haha) at jeg skal på militær utveksling til USA i februar! Herregud! Det er så sjukt kult at jeg vet ikke engang! Gleder meg halvt i stykker!

Ukens kjipeste
Å våkne opp til Trump som verdens mektigste mann. Jeg gråter innvendig dagen lang – fremdeles

Ukens bilde(r)

Foto: mamma

Ukens tankespinn
Eksamen, eksamen, eksamen

Ukens craving
En klem (noen ganger hater jeg å være en ikke-ta-på-meg-person). Fikk to av mamma i dag, da. Det hjalp dèt! Vet ikke hvorfor jeg plutselig skal klemme så fælt, det er vel bare den tida av året

Lyd
Auld Lang Syne <3 Den er altså så vakker

Underholdning
Gubbefilteret var tilbake for èn dag! Halleluja

Reise
Beskjeden om den militære utvekslingen har sendt meg til USA sikkert søtten ganger siden torsdag. Ellers var det særdeles vanskelig å komme seg fra Moss til Fredrikstad på lørdag, mamma og tante mobbet meg fordi jeg tydeligvis klarer å reise jorda rundt på egenhånd – men å komme seg fra Moss til Fredrikstad? Umulig. Haha

Ukens personer
Støvet, og tanta mi

Dere da? Bra uke? Velg to og svar i kommentarfeltet, da!

7 kommentarer

 1. Har akkurat samme problem med nesten-besviming sjæl! Såå irriterende.. Man blir jo plutselig helt fjern, og hører bare susing rundt seg, før man evt får satt seg ned eller besvimer, haha. Si fra når/om du finner ut av det!

  1. supermarie

   Åh, litt letta over å høre at jeg ikke er alene, selv om jeg ikke unner deg å ha det sånn – for det er veldig irriterende, ja! 🙁 Skal holde deg oppdatert!

 2. Så utrolig kult at du ska på militær utveksling te USA. Eg heie på deg. Detta må følast så rart og fint og spennanes og alt på ein gong kanskje? Gratulera så mye hvertfall!!!

 3. Altså her var det mye fint, noe fucka greier (Trump), men hallo gubbefilteret!!! <3 Jeg ble så glad, lo og lo. Haha

 4. Elisabeth

  Kuleste: var i Oslo i helga. Bodde på Plaza(i mangel på annet ledig…) og tok en drink i Skybaren. Veldig digg. Og veldig ålreit når det bare skjer en gang iblant 🙂

  Kjipeste: mens vi var på Plaza var det ørtogførti Marcus og Martinus-fans der også, så det var relativt mye mennesker på området Spektrum-Plaza til tider. Og jeg blir også litt svimmel i enkelte settinger sånn som deg, og veldig mye mennesker er virkelig en trigger på det.

 5. Kan det være at du ubevisst blir stressa, og at du derfor begynner å puste dårligere? Hvis du puster dårlig får du i deg for lite okygen, og jeg vil tippe at man kan bli svimmel av det?
  Kanskje lurt å tenke over å puste ordentlig når du vet du er rundt masse folk. Håper det ordner seg i alle fall 🙂

 6. Camilla

  Så gøy at du får dra til USA på militær utveksling, høres utrolig gøy ut:)

  Ukas reise: Jeg dro hjem for helga og det var deilig å komme hjem, være med venner og familie og se hjembyen. Semesteroppgaven hang over meg hele helga, men med hjelp fra kusina mi som jobber med det jeg skriver om har det løsnet og nå er jeg snart ferdig,endelig:D

  Ukens tankespinn: Kjærlighet og relasjoner, det å finne noen å leve sammen med i mange år, og det at man kan slutte å være glad i noen på den måten, og finne en annen. Og i det hele tatt å få barn, så rart og naturlig og likevel fjernt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *