Siv Jensen er mer autentisk enn Donald Trump

Konklusjonen min i semesteroppgaven right there. Haha. De siste 600 timene (kjennes det ut som) har jeg sittet og scrollet på Facebook-sidene til Siv Jensen og Donald Trump til den store gullmedaljen, analysert og analysert og funnet ut av Siv egentlig er ganske jovial på Face, i motsetning til den jernkvinnen hun fremstår som i mediene ellers. Trump er bare… Trump. Jævla Trump.

Uansett – det er så godt å være ferdig. Jeg har blitt god på skippetak de siste årene, men dette overgikk alt jeg tidligere har utsatt psyken min for. I går klarte jeg ikke komme i gang før klokken var syv på kvelden, det var for mye å tenke på med USA-valget, verdens råeste mail fra de grønne skoger (forteller senere!), jeg ble nominert til Sunn Fornuft-prisen (!) og alt bare stjal tankekapasiteten min fullstendig. Det resulterte i at jeg satt og skrev sammenhengende fra klokken var rundt syv på kvelden, til klokken ble tre på natten for å blir ferdig, og opp igjen halv åtte i dag tidlig for å rekke å skrive resten før fristen klokken 11. Men nå er det over! Levert, borte og jeg aner som vanlig ikke hvordan det gikk – men krysser fingrene for at jeg berger en C. I verste fall en ståkarakter. Hvis jeg stryker, så drar jeg hjem.

Neste eksamen er en skoleeksamen i sosiologi – om to uker, så jeg rekker så vidt å hente meg inn igjen før jeg må bli slave av pensum nok en gang. Men i dag skal jeg bare roe ned, puste litt og reise innover til Oslo etterhvert for å ta farvel med ei råbra sjef som har valgt å slutte i Gjensidige. Det blir trist å se henne gå! Men godt å se folk igjen, jeg har ikke sett folk siden tirsdag formiddag. Når en introvert savner folk – da har det gått for langt.

stilongs
 1. Looking causual og stilig, 2. Lookin causal og stilig, 3. Sannheten er at jeg står der og er ikke stilig i det hele tatt, med rosa stilongs og bare èn sokk på. Tenk litt på det, neste gang dere ser et perfekt staga bilde i sosiale medier – det finnes ALLTID en rosa stilongs du ikke ser!

5 kommentarer

 1. Solfrid

  Gratulerer med nominasjon! Jaggu fortent altså.
  Den siste biten her visar jo berre kor fortent det er! Men altså, ein sokk?! haha!

  1. supermarie

   Haha! Ja av en eller annen grunn forsvinner ALLTID den andre i sofaen når jeg sitter der :-/ Tusen takk! <3

 2. Camilla

  Gratulerer med nominasjon! Håper du vinner:D Og lykke til med eksamenen, ser for at jeg kan få en tilsvarende våkenatt med skriving om jeg ikke skjerper meg snart:o Rart hvordan alt annet er gøyere enn å skrive oppgave:P Stirre i veggen og flytte på bøker feks…

 3. Gratulerer så mye! Virkelig fortjent. Du har så mye godt på hjertet og en så fin måte å uttrykke deg på. Og den rosa stilongsen har vi ALLE på hjemme hihi !

 4. Haha, rosa stilongs <3

  Spennende semesteroppgave. Og grattis med nominasjonen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *