Mediagic #66

Hey! I dag har vært en superkul (halv) dag på jobb, vi hadde pressekonferanse på Gjensidige-huset med EM-uttak til håndballandslaget som skal spille i Sverige i desember. Jeg var med på dette uttaket hos oss i fjor også – og det er så stas, hele opplegget! Jeg har snappet hele dagen på gjensidigenorge hvis dere vil se!

Etter pressesamlingen var over pilte jeg hjem til Moss igjen, og her sitter jeg og skriver (endelig) på oppgaven som skal leveres på torsdag. Jeg har omsider funnet skrivemodusen, og har trua på at jeg blir ferdig i tide denne gangen òg. Jeg skriver om Donald Trump på Facebook, og apropos dèt – jeg føler hele verden holder pusten i dag. I natt avgjøres det, dere. Jeg er så spent på hvilken verden vi våkner til i morgen. Vurderer å sitte oppe og få med meg hele valget, jeg skriver jo uansett best om natten – og jeg har skrivedag i morgen også (så jeg får søvnen min, mamma, slapp av). Flere som skal følge med?!

Her er noe dere kan fylle kvelden deres med, i hvert fall, av fint og flott fra world wide web:

 • Dette bildet (kilde), til USA fra Tyskland:
  9ebdhdrf4tvx
 • Denne artikkelen, med norske fraser som burde eksistere på engelsk òg
 • Denne nye runden med mean tweets, herlighet – jeg elsker konseptet, det tar liksom brodden og suger kraften ut av ALL dritt som disse stakkars kjendisene får, haha!
 • Denne påminnelsen, om hvorfor vi bør drikke mye vann (brb må hente meg et glass, har ikke drukket en dråpe – i dag heller)

3 kommentarer

 1. Jeg lo høyt da jeg så det bildet! #beentheredonethat, min (mørke) humor.
  Forresten så har jeg også tenkt over en del av de norske ordene og uttrykkene som mangler på engelsk – det blir jo ekstra tydelig når man bruker språket til hverdags, i alskens situasjoner, og plutselig ikke kan uttrykke nøyaktig det man er ute etter å si. Gøy med store og små forskjeller, både språklig og ellers!
  Jeg er også veldig spent på valget! Krysser fingrene for at det går veien!

 2. Å, den artikkelen! Tannlegen min sier ‘takk for sist’. Det er så rart!

 3. Den plakaten fra Tyskland. Prizeless.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *