6 dager senere #34

Jeg begynner å ane et mønster; hver gang det er helg og jeg faktisk har tid til å oppdatere bloggen – får jeg det aldri til, mens når hverdagen med studier og skrivehelvete er tilbake – DA tar jeg meg tid. Prokrastinering foralltid. Uansett – her er oppsummeringen av uken som gikk:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Foredrag (igjen) på tirsdag, og jeg dro og møtte en jeg bare har skrevet med på nett på fredag, og det ligner ikke meg å tørre sånt, smalltalkskrekk og alt, men det var superhyggelig og praten gikk veldig lett (ølen har sikkert ikke noe skyld i dèt, Marie) og jeg koste meg! Skulle jo nesten tro jeg er i ferd med å like folk.

Ukens kuleste
Sjukt aktiv på bloggfronten (frem til helgen, i hvert fall), hodet over vann økonomisk igjen, visum til Cuba ok, hosteller på Cuba ok, ble bedt med på bloggreise, var på oppdrag med innsatsstyrke Polar Bear VI, ble invitert ned til bloggkjæresten (KLM <3) i desember OG jeg skal spise lunsj med KLM i Oslo senere i november! Jeg har det kult på jobb, fikk godkjent en kvalifiseringsoppgave og jeg fikk omsider levert saken jeg skulle skrive for Heimevernet. Jeg elsker mange baller i luften, og jeg elsker når de lander en etter en òg.

Ukens kjipeste
At jeg aldri fikk skrevet på oppgaven som jeg sa til meg selv at jeg skulle, for å slippe nok et skippertak, men her er jeg på en mandag – skal levere semesteroppgaven på torsdag, og har strengt tatt ikke begynt. Og vanligvis ville det ikke ha stresset meg, for jeg bruker stort sett to dager på en ti-siders, men i dette tilfellet jobber jeg mandag og tirsdag og har egentlig forelesning på onsdag, og så er det torsdag. Tror jeg må revurdere prioriteringene mine litt, haha. Det skal jo gå, det her òg.

Ukens bilde(r)

Ukens tankespinn
Livet etter studiene

Ukens craving
Juleferie – jeg er seriøst sliten nå, med alt som skjer hele jævla tiden, men nå er det bare fem små uker igjen. YOU CAN DO THIS, MARIE

Lyd
Rag’n’Bone Man – Human

Underholdning
Vikingarna, humorserien til NRK

Reise
Ut på tur med innsatsstyrken! Å reise i en MB (Mercedes Benz / militærbil) er alltid en fryd.

Ukens personer
Sambandstroppen i Innsatstryke Polar Bear VI

Dere da? Hvordan var deres uke?

6 kommentarer

 1. Elisabeth

  Min uke har vært slitsom. Etter klokkestillingen forrige helg har lille knerten måttet omstilles i døgnrytme og jeg selv er helt slått ut når klokka er rundt 21. Men jeg satser på at både knerten og jeg er litt bedre stilt denne uka 🙂

 2. Ukens kjipeste: at vi ikke fikk noe snø her jeg bor 🙁 Savner den nemlig.
  Ukens craving: kaker/kjeks som har med julen å gjøre

 3. Camilla

  Forrige uke var helt ok, hvis jeg husker riktig. Samme gamle med forelesning og oppg. Var i Oslo på lørdag og det var veldig koselig, møtte venninner og spiste/drakk oss gjennom tre restauranter. Denne uka derimot har livet som student slått meg i ansiktet i første forelesning. Med en semesteroppg som skal leveres mandag og en forvirrende tilbakemld på utkastet. Det er en gruppeoppg, (u)heldigvis, så jeg synker ikke alene i hvert fall. Nesten så jeg angrer på at jeg lot avmeldingsfristen fly forbi uten å melde meg av det her og rømme hjem med halen mellom beina. Men så tenker jeg at jeg skal søren meg klare det her og. Må bare holde fokus og ikke bli distrahert av alt annet, sukk. Har du ikke et innlegg om å overleve studiehverdagen her på bloggen, om jeg husker riktig?

  1. supermarie

   Åh, så utrolig kjedelig, hater når veiledning blir VILLEDNING. Men hei – det er fortsatt tid! Dette fikser du/dere <3

   Jeg prøvde å finne innlegget, men jeg er jo så lite inspirerende når det kommer til studier, haha. Så ble litt usikker på hvilket du mente. Her er i hvert fall de jeg fant:

   http://www.supermarie.net/2015/05/10/student/

   http://www.supermarie.net/2014/12/18/how-to-breathe-as-a-student/

   http://www.supermarie.net/2015/11/01/i-am-a-student/

   LYKKE TIL! Dette klarer vi.

 4. Johanne

  Ukas kjipeste: Føle at man drukner i skolearbeid.
  Ukas kuleste: Turte å gå på salsa-kurs!

  Hvordan er hosteller på Cuba, forresten? Jeg har veldig lyst til å reise dit, men føler jeg må ha noen å reise med pga. casa particulares (dyrere alene) – jeg vil jo helst reise med noen, men ikke sikkert det er mulig. Finnes det «vanlige» hosteller på Cuba? Setter stor pris på svar!

 5. Uka mi bestod av lange jobbdager, men fikk i det minste gjort mye og spart inn noen avspasseringstimer. De skal jeg utnytte rett før jul! Ellers fikk jeg endelig sendt inn søknad om Cuba-visum! Takk for bra innlegg om det forresten 😉 Har så smått begynt å planlegge turen, gleder meg så mye! Vi tenker å reise litt rundt, så har ikke bestilt overnatting noen steder ennå, regner med det går fint å ta det på sparket. Bestiller nok noe på forhånd, i hvert fall i Havana, er vel mange der ved nyttårstider;)
  Søndag brukte jeg mye av dagen på tegnebok, herregud, ble jo helt hekta! Haha. Veldig fin måte å koble av på:)
  Ha en fin uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *