Day 268: status på Day Zero-prosjektet

Aner ikke om jeg har telt riktig, men jeg er i hvert fall over tohundre dager ut i Day Zero-prosjektet mitt! Og egentlig skulle jeg jo gi månedlige oppdateringer, og egentlig skulle jeg logge av klokka ni hver kveld, og drikke minst en flaske vann hver dag, og egentlig har jeg slurvet på mange av målene – men listen henger fortsatt over meg, og jeg drikker mer vann enn før og har logget av oftere enn jeg gjorde. Av andre nye mål jeg har nådd er disse her:

15. Bestige Galdhøpiggen
Okei, jeg har ikke gjort det enda – men jeg har planlagt en tur til sommeren, sammen med ei venninne og kjæresten! Gleder meg halvt i hjel, det blir så gøy.

40. Se et teaterstykke
Har ikke gjort denne heller, men mamma og jeg har bestilt billetter til en forestilling på nyåret, med Bjørn Eidsvåg (jeg elsker den mannen): Etterlyst: Jesus.

62. Møte en couchsurfer som er på tur i Norge
Gjorde det i sommer! Fire, faktisk, to fra Hviterussland, og to fra Frankrike, nede på sommerens stamplass; Kongen Marina:

63. Arrangere brettspillkveld for hver årstid
Høst – check! Spilte i sommer òg, men det var ikke mitt arrangement, men jeg tenker det teller læll, heh.

85. Oppnå sparemålet mitt på x antall tusen
Jeg kom aldri så langt, før alle pengene forsvant inn i en leilighet, men leiligheten er jo en sparebøsse i seg selv så jeg antar at målet nås i løpet av et par år! Som forresten var 500 000.

93. Flytte ut fra Ring 2
Jeg har flytta til Moss!

Hvordan går det med deres mål? Enten det er Day Zero, nyttårsforsetter eller bare små og store mål dere har satt dere i hverdagen?

3 kommentarer

  1. Det er jo virkelig ikke så verst å kunne kryssa av flytting og leilighetskjøp/sparing på lista over sånt man vil gjøre!

    Jeg satte meg mål for høsten, og de går det også så-som-så med. Må gå og fylle vannflaska mi nå, også skal jeg ta en oppdatering om ikke så lenge jeg også i håp om at det er noen flere punkter jeg kan krysse av enn det jeg tror.

  2. Dårlig! Har utsatt alt i to uker nå, sukk 😛

  3. Camilla Albertine

    Tja. Trener i bassenget sammen med en gjeng glade pensjonistdamer. Så kan vel si check på «delta på gruppetimer» punktet. Var kanskje ikke sånn jeg så for meg å gjøre det, men men!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *