6 dager senere #32

Skal blogge hver dag, sa hun. Som et plaster på såret kommer i hvert fall en liten oppsummering fra alle de dagene jeg ikke har blogget denne uken:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Det ringte noen fra et rekrutteringsbyrå på tirsdag, og ville ha meg til å søke på en jobb, og det å måtte ta opp dette med min nåværende sjef skremte livskiten ut av meg, haha. «Æ tenkte kæm e det som e død?!», sa hun, etter å ha sett uttrykket mitt da jeg ba om to minutter. Jeg er så dårlig på sånt, svetter og kløner og ordene stokker seg alltid, men jeg fikk det ut, og hun forstod dilemmaet mitt. Mens jeg satt der og følte at jeg akkurat hadde fortalt en kjæreste at jeg hadde vært utro mot han, haha. Jeg er jo ferdig studert til sommeren (hvis jeg overlever dette semesteret uten stryk), og Gjensidige er midt i en omstilling, så fremtiden min er bare sikker frem til studiene er over – og så må jeg finne meg en fastjobb for å klare å beholde den leiligheten jeg har kastet alle pengene mine inn i. Jobben jeg ble bedt om å søke virket veldig kul, men jeg trives jo så godt hos Gjensidige og vil helst bli der etter jeg er ferdig òg, og dessuten var det en 100%-stilling, og det går ikke akkurat opp med livet som student. Vi får se.

Ukens kuleste
Å vite at jeg har blitt lagt merke til i bransjen. Selv om det stresset nyrene ut av meg, så var det kult å få den telefonen. Relativt kult å bli innkalt til øvelse igjen også, selv om det ikke akkurat minsker stresset jeg lever i om dagen, med alt som skal skrives og leses og gjøres.

Ukens kjipeste
Oppgaven jeg skriver i sosiologi, diskursanalyse av NSB, og den er jo spennende, men jeg har så prestasjonsangst at jeg blir handlingslammet, og den skal leveres i morgen, og jeg er jo nesten ferdig og vet jeg får levert den i tide, men herlighet for et press den har lagt på skuldrene mine denne uka. Det skal bli så godt å få den ut av verden, og gjøre plass til neste skrivehelvete…. Å følge meg på Snapchat i disse dager er alt annet enn motiverende, haha (jeg heter superbrud, hvis du vil følge meg du òg)

Ukens bilde(r)

img_8820.jpg

Ukens tankespinn
Det spant litt rundt jobb, og ellers rundt visum til Cuba – ambassaden i Oslo er hundre prosent utilgjengelig. Men jeg tror jeg fant riktig skjema på nett, og har fylt ut og sendt inn, så får vi se om vi får to visum i retur eller ikke.

Ukens craving
En øl

Lyd
LP – Muddy Waters

Underholdning
Snapchat

Reise
Bergen <3

Ukens person
Linda! Jeg elsker å komme til Bergen, jeg slapper sånn av og blir så godt tatt vare på med mat og snakk og alt, og selv om det er kjedelig at vi ikke får sett hverandre så ofte, så er jeg glad for at hun bor i Bergen. Noen ganger er det godt å bare komme seg litt vekk, selv om det bare er en liten times flytur. Har jeg fortalt dere at jeg skal være forloveren hennes? JEG ER FORLOVEREN HENNES! Og jeg gleder meg halvt i hjel, både til utdrikningslag og selve bryllupet. Det er en av de største ærene jeg har fått her i livet, det glemte jeg å si i helga, L. Takk!

Dere da? Hvordan var deres uke?

5 kommentarer

 1. Fin uke da! Sett bort fra oppgaveskriving og tog-greiene (sorry, skal ikke skrape på det såret mer, spesielt siden du ikke nevner det her, haha). Jeg vil også til Bergen. Og hallo, så kult at du ble headhuntet, jeg syns ikke det er overraskende (du er awesome!), men det er jo veldig kult!

 2. Hei!
  Bestilte du visum gjennom visumtilcuba.no? Har du fått noe respons/visum enda?

  1. supermarie

   Hei! Nei, det kostet 600 kroner mindre å gjøre det direkte mot ambassaden, så vi droppet Visumservice. Fant et skjema online som vi bare fylte ut og sendte av gårde, og venter i spenning om det kommer noe i retur, haha.

 3. Kristin

  Kan du lage et innlegg med ting du har lyst til å oppleve på Cuba? Jeg har lyst til å dra dit selv i januar! Og si fra om du får svar på visumsøknaden 😀

  1. supermarie

   Det kan jeg gjøre – takk for tips! Og ja – skal holde deg oppdatert på visum, veldig spent på om det dukker opp noe, haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *