Inspirasjonsboost

Studier

Etter gårsdagens funn av 50 måter å bli mer produktiv på, startet en liten gnist i meg på studiefronten. Jeg skal skjerpe meg, hva annet kan en gjøre. Det er bare opp til oss selv her i livet, å få til det vi vil og komme oss i mål på alle distanser vi har lagt ut på. Marie Be Rude-vold (hah nytt kallenavn right there!) – DU startet på denne bachelorgraden, det er ditt ansvar å få den på papiret! Det er noen setninger i en forbanna bok du må lese, bare gjør det og så kan ferien komme når studiene er fullført. Javisst er det kjedelig og ubehagelig til tider, men du har resten av livet ditt på å ha det gøy. Get shit done, og lev etterpå.

2015-11-21 01.54.22 1

Bloggen

I går helte også Carina bensin på gnisten, på bloggfronten. Med innlegget Blogge hver dag? etterfulgt av spørsmålet «Er dere med? :D» fikk hun meg på kroken, jeg elsker jo å skrive, blogging har vært en lidenskap lenge som har druknet oppi alt annet som skjer. Hennes spark bak ble en livbøye, og jeg skal blogge hver dag – ut året, og så får vi se hvor langt ut i neste år jeg også klarer å holde det gående – målet er i hvert fall å holde blogghodet over vann, og finne tilbake til den strømmen av ord som i mitt tidligere liv resulterte i en godt lest blogg, og den er da fortsatt godt lest, men dere skal jo ha noe nytt å lese på òg, når dere først klikker dere inn her. Dessuten lenker Carina til en annen side som sier at ved å blogge hver eneste dag blir du hypersensetiv på egne tanker og hva du gjør i hverdagen, i søken etter noe å dele. Og er det noe vi trenger i 2016 er det tilstedeværelse. Jeg kan klare det, med LITT mindre scrolling og litt mer balanse mellom det som betyr noe for meg: studier jeg skal fullføre, og skriving som lidenskap.

tirsd

Kroppen

IKKE NOK MED DET. På jobben har vi et eget treningssenter i kjelleren, og der kjører de timer. Spinning og styrke, og en liten gjeng kolleger har bestemt seg for å knekke i gang – og jeg ble satt på kopi, og tar det som en utfordring. Nå skal jeg trene òg. Igjen, jeg var jo så flink før. Jeg skal trene to-tre dager i uken. Jeg trenger slike forandringer i livet mitt, for jeg scroller for mye og sitter for godt i sofaen, og jeg blir ikke lykkelig av det. Jeg får ikke gjort det jeg vil, fordi Internett er altoppslukende. Kroppen er det viktigste jeg har som skal ta meg gjennom alle distanser og den lengste av de alle – livet – og jeg begynne å ta vare på den igjen. Jeg trenger energien, jeg trenger endorfinene og jeg trenger å kjenne på et liv jeg er fornøyd med igjen. Misforstå meg rett; jeg er fornøyd, men jeg hater at jeg sløser bort så mye tid på tankeløs scrolling.

Jeg har blitt for lat, og jeg lar ting bare skure og gå fordi jeg ikke gidder annet. Leste akkurat at latskap er tegn på høy intelligens, så jeg tenkte å bruke den intelligensen jeg åpenbart har til å gjøre noe bra for meg selv òg. Både på studiefronten, bloggfronten og treningsfronten og når eksamener er unnagjort skal jeg gire opp på bøker, YouTube og alt annet jeg elsker å drive med òg. Herlighet, så gira jeg er når jeg skriver det her, jeg håper bare jeg kan bli i dette giret og faktisk fullføre det jeg har startet på. For jeg er lei av å føle at jeg sitter på pauserommet mens alt rundt meg venter på å bli gjort. Venter på hva da, jeg er jo den eneste som kan gjøre det! Slutt å vent, begynn å gjøre noe. Jeg kjenner meg som hun jenta jeg var da jeg løp den lengste bilveien inn mot Rygge militære flyplass, som kun løp når biler passerte meg – for å se sporty ut utad. Jeg vil løpe sammenhengende, uten å stoppe fordi jeg er lat. Et skritt av gangen, en setning av gangen, et ord av gangen, klar ferdig kjør. Nå er det nok, Marie. Wake up, kick ass, repeat. Repeat, repeat, repeat.

Kick ass!

6 kommentarer

  1. Eg og har hengt meg på Carina’s blogg hver dag ting! Morro!

  2. Takk, takk, takk! Trengte dette til å fullføre en oppgave som tar hele dagen. Været er herlig, og jeg vil egentlig ut å løpe, men lurer meg selv til å tro at «jeg ikke har tid» fordi jeg må gjøre denne oppgaven ferdig. Også sitter jeg her og scroller…

    1. supermarie

      Let’s do this! Det kommer flere solskinnsdager 😀 (evt løp deg en tur og legg vekk telefonen når du kommer tilbake, så har du brukt opp «scrolletiden» din på løping i stedet) WOHO!

  3. hanne l

    lykke til, marie!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *