50 tips til å bli mer produktiv

Som dere sikkert har registrert her og der har studenten i meg dødd et sted på veien. Eventuelt ble h*n aldri født, for jeg sliter med det samme skippertaket og mangelen på motivasjon semester etter semester. Jeg scrollet gjennom Pinterest i går (som jeg så ofte gjør når jeg egentlig skal lese), og fant denne listen her, som jeg tenkte å dele med dere for jeg vet jeg ikke er alene her i verden om å ha det sånn. Den fikk i hvert fall min hjerne til å ville noe mer enn å råtne på rot, og forhåpentligvis kan den gi deg òg et lite dytt:

0f8086a4dbca77821d1796cd48e16cbd

Funnet her: pinterest.com/lifehack/infographics

Hvis du vil følge MEG på Pinterest (advarsel: overdose interiør) finner du profilen min ved å klikke her

3 kommentarer

  1. Trengte denne i dag. Og i går. G i morgen… merkelig nok så tenkte den noe i meg også! I helgen skrudde jeg av vibrasjonen for godt på telefonen min, og gikk gjennom innstillingene og skrudde av varsel for en hel bråte med apper. Anbefales veldig om du har attentionspan som en gullfisk på speed, slik som meeeeeeeeeeey macarena!

  2. Synøve

    Mange gode tips her!
    Akkurat nå har jeg lest dette i stedet for å skrive på den 2500 ord lange innleveringen min i utviklingspolitikk – som forsåvidt er utrolig spennende! Jeg bare… tenker på alt annet, og.

    Nå: kaffe og skriving.

  3. Oh, det var en bra liste. Takk for at du delte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *