Luksuslunsj med NRK

Jeg sover endelig igjen. Den siste uken har jeg slitt så fælt med å sovne om kveldene, men i går la jeg meg halv elleve og sovnet stille inn til en podcast nesten med det samme, og sov helt til klokka ringte klokka seks. Jeg har snart stått på egne bein i en måned, og det har gått ganske bra å klamre seg fast i denne berg- og dalbanen av en sinnsstemning, trodde jeg, men etter å ha lest en artikkel om kjærlighetssorg begynner jeg å forstå at kroppen kjører sin egen greie, helt uavhengig, mens jeg gjør mitt for å kontrollere mitt stille sinn. Dårlig søvn, stress i kroppen og før helgen kunne jeg sitte og se gjennom min egen MyStory på Snapchat og skvette himmelhøyt over hva jeg så – hæ gjorde jeg det her i dag? Hukommelsestap er visst et symptom det òg, haha. Men dagene går, og jeg prøver å finne balansen mellom å flykte fra egne tanker og følelser, å drukne seg i sorgen og samtidig møte det som er vondt. Det er en balanse i ubalanse, men jeg føler jeg gjør det jeg kan for å stå oppreist, griner og ler om hverandre og omringer meg med fine folk og gode tanker. En (veldig) vakker dag skal alt bli bra igjen.

I dag startet skikkelig dårlig, jeg snublet på vei til toget (med alle pendlerne som vitner, kleint), frøs i hjel toget og var generelt skikkelig gretten, helt til jeg kom frem til NRK Super sin samling, hvor jeg skulle fortelle om hvordan jeg bruker Snapchat, og plutselig var dagen fin for først fikk jeg verdens deiligste lunsj med verdens deiligste dessert, og så holdt jeg innlegget mitt og de roste meg opp i himmelen etterpå, av grunner jeg ikke ser selv. Og etterpå dro jeg til United Influencers hovedkvarter for å få noen tips til YouTube, sammen med Carina, og jeg gleder meg til å komme i gang med kanalen på ordentlig! Trenger litt hjelp fra dere, for jeg tenkte å dele opp kanalen min i spalter. Èn spalte blir (naturlig nok) reise, en annen Q&A, og så er spørsmålet: hva mer? Hva ville dere likt å se fra dagene mine, eller fra meg i det hele tatt, noe dere vil jeg skal snakke om, gjøre, fortelle? Skriv gjerne hvis du har noen ønsker eller tanker!

NÅ skal jeg for en gangs skyld sette meg ned med skolebøkene. Carina sa hvis jeg er flink og leser i dag og i morgen, skal hun belønne meg med sitt nærvær på onsdag, og det var det siste sparket jeg trengte der bak for å komme i gang.

6 kommentarer

  1. Du er så flink! Kunne ikke sosiale medier/medier/noe relevant fra studiene dine være en fin spalte, tror du? Jeg tror i hvert fall det ville være interessant å følge med på! 🙂

    Håper det bare fortsetter å gå bedre med deg dag for dag! Sender en klem! 🙂

  2. Gleheheheder meg til å se mer YouTube 😀

  3. Jeg har ingen konkrete tips, men gleder meg til youtubekanalen din 😀 Og godt å høre at det går litt bedre!

  4. Jeg tenker at en spalte i baner av «Hodebry» hadde vært spennende å se! Kanskje ikke beste ord å bruke, men en spalte hvor du lufter meninger og tanker… De innleggene du skriver om litt sånne random temaer er så bra, så hadde vært gøy å se på film også!

  5. Kjempefisk

    «Marie tester» – spalte hadde vært gøy! Teste forskjellig mat eller duppedingser. Syntes også «time-for-time» – vlogg er ganske kult. Stå på!

  6. Stemmer for en diy-spalte, med enkle og budsjettvennlige diys!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *