6 dager senere #29

Og så ble det oktover. Her er et tilbakeblikk på siste uken i september:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Spilte inn YouTube-film med venninna mi, haha!

Ukens kuleste

For å slippe å gå personlig konkurs ved et plutselig rentehopp bestemte jeg meg på onsdag eller torsdag for å binde renta, det vil si at jeg alltid vet hvor mye jeg skal betale på lånet i måneden – hvis renta er flytende kan beløpet variere; alt etter om bankene setter renta opp eller ned. Og SAMME DAG som jeg signerte papirene for å binde renta? Annonserer Nordea at de skal sette renta si opp, og disse såkalt ekspertene tipper at andre banker kommer til å gjøre det samme. HVOR mye gullhår er det lov til å ha der bak? Jeg føler i hvert fall at jeg gjorde det rette

Ukens kjipeste

Null motivasjon i studier, og eksamen nærmer seg og alt føles sånn her:

Ukens bilde(r)

Fra verdebrenningen på fredag, over hundre fjelltopper ble lyst opp i demonstrasjon mot at regjeringen skal kutte i landforsvaret, og jeg ble sendt på oppdrag for å dekke det for Heimevernsbladet. Det var stort å få oppleve, og en veldig fin greie!

Ukens tankespinn

Nå som rentespørsmålet mitt forsvant ut av verden, har jeg ikke hatt så mye annet å tenke på, egentlig, haha. Det har liksom tatt all tankekapasitet de siste ukene.

Ukens craving

Kaffe

Musikk

Det går fortsatt mye i podcast, har fått hekta på «Big 5 med Nils og Harald», som har kjente personligheter på besøk som de går gjennom en personlighetstest sammen med. Både Erlend Loe og Jon Almås er introverte – jeg liker dem stadig bedre!

Underholdning

Brettspill og Sudoku

Reise

Nyttårsreisen vår – CUBA! Fikk billettene i går, må bare fikse visum og så er det bare å glede seg til desember!

Kutta ut «denne uken for et år siden» og «ukens quote», de er alltid så vanskelig å svare på, må lete frem og så videre. Har dere noen forslag til andre punkter dere vil lese om i ukesoppsummeringene mine? Kom gjerne med forslag, hvis ikke finner jeg på noe selv til neste gang!

Og husk å legge igjen et punkt eller to i kommentarfeltet hvis du vil – det er så koselig å lese hva som skjer i livene deres òg <3

7 kommentarer

 1. Jeg vil virkelig anbefale å dra til Russland! Har vært der et par ganger, og det er en helt annen verden. Anbefaler også Island på det varmeste!

 2. Camilla

  Så gøy å se video av deg:) Ukens tankespinn må være den nye situasjonen som student. Fortsatt rart å tenke på at alle holder på med sine nye liv, i nye byer med nye mennesker. Jeg gjør jo også det, men det er så rart. Vil nesten bare at alt skal bli som før. Var ikke så klar for voksenlivet alikevel:P Men alt går seg til etterhvert:)

 3. Underholdning:
  Kortspill, Mario Party og strikking 🙂

  Kuleste:
  Kjøpte ca. 55 plagg(gensere, bodyer, bukser, sokker osv.), en høstdress og en vinterdress til lille knerten på finn.no for 650 kroner. Ikke bare sparte jeg masse penger på det, men det er også langt mer miljøvennlig å kjøpe noe brukt 🙂 og i en bruktbutikk kjøpte jeg en hel pose med barnebøker til 50 kroner. Men de er til barnehagen jeg jobber i da, ikke til meg selv eller lille knerten 🙂

 4. benedikte

  Først og fremst må jeg si at bloggen din er veldig inspirerende og jeg er inne flere ganger daglig, noe jeg har vært i flere år. Det er første gangen jeg kommenterer (latskap), men jeg tenkte du fortjente å høre at du er min favorittblogger – jordnær og inspirerende. Jeg synes de linkene du har er veldig interessante og jeg håper du fortsetter med det. I tillegg vet jeg at du har skrevet om de beste bøkene du har lest, men om du kunne gjøre det igjen, og fortelle litt om hva de handler om så hadde det vært nææiz. En annen ting som hadde vært interessant å lese mer om er dine tanker om livet generelt; kjærlighet, depresjon, det å være ung, ting som inspirerer deg, ting som gjør deg glad osvosv. Må forresten nevne at jeg elsker at du har begynt å videoblogge! 🙂

 5. Ukens person kunne vært en fin post.

 6. Ukens kjipeste for min del må være å reise fra kjæresten (avstandsforhold). Samtidig så er det fint å ha en person i livet som gjør at jeg gruer på meg vondt i magen ved å reise fra- fordi alt jeg vil er å være med han. Hjerte!

 7. Åh, nå er det altfor lenge siden jeg har lagt igjen noen ord her inne… De to siste månedene har vært kaotiske og ganske tunge, så jeg har liksom ikke rukket å henge med i svingene. Det beste den siste uka er at vi har fått skaffet spisestuestoler, og at det har vært så fint høstvær, og at jeg endelig har hatt tid og overskudd til å lese skjønnlitteratur igjen. Deilig.
  Denne videoen var veldig hyggelig og morsom å se, synes jeg! Dere gjør dere godt foran kameraet, begge to, og det virker som at dere har det veldig gøy sammen. Kult å få ta del i det, hihi.
  Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *