Neste reise og neste sving

Hey! Endelig tid til å sitte på favorittrommet mitt – kontoret – og spre hjertet utover tastene igjen. Som om tiden ikke gikk fort nok fra før av, å fylle opp hver eneste dag med avtaler hjelper ikke akkurat på bremseklossen, si. Men jeg koser meg, plukker opp vennskapsbånd som har ligget på bakken en stund – fordi tid – og så har jeg vært på jobbintervju til en liten jobb jeg kan kombinere med Gjensidige og studier, får vite om jeg får den på søndag! Krysser fingrene, selv om intervjuet gikk sånn midt på treet, jeg hadde jo gjort research men glemte å sjekke ut nettsidene deres, og det er jo litt dumt når stillingen heter «nettredaktør». Haha!

ELLERS – jeg har bestilt neste reise! Nyttårsaften her hjemme har jeg alltid ment vært oppskrytt, man stresser og stresser for å finne seg en fest å dra på, drar dit, blir full og husker ikke at man ramler inn i et nytt år dagen derpå, og alt er bare slitsomt, så jeg har fått sansen for å bare stikke av heller, tiden mellom høstsemester og vårsemester er en perfekt pustepause med tid nok til å reise, så da reiser vi og vi skal til…. CUBA! Nyttårsaften på Cuba! Jeg vet i hvert fall om èn til av dere som skal dit, så kanskje vi sees. Og hvis noen har vært der før – kom gjerne med tips!

jaddhhhha

I kveld skal jeg på oppdrag for Heimevernet – jeg skal dokumentere vardebrenningen som skal skje på hundre steder (!) i Norge på samme tid, som en demonstrasjon mot alle kuttene i landforsvaret vårt. Jeg er spent!

Studiene, æ? Nei. Jeg henger som vanlig etter i en tynn tråd, har så mye å lese at jeg ikke klarer å begynne noe sted, og det er det samme refrenget semester etter semester. Hjemmeeksamener pleier jeg å klare å ro meg inn på, men i høst har jeg to på skolen også som jeg ikke er klar for i det hele tatt. Det får gå som det går, jeg skal uansett gjøre mitt beste og legge inn støtet fremover, jeg må jo det. Jeg har jo verdens største gulrot: Cuba, og hvis jeg består alle fire emnene jeg tar i høst? Da har jeg bare ett semester igjen så er jeg ferdig. Finito. Medieviter slæsj bedreviter. Det skal bli så godt å ikke lenger ha pensum hengende over seg! Men hei – først må jeg komme meg gjennom resten av året. Ingen verdens grunn til å sprette flaska enda.

Sånn, det var vel det største som skjer og har skjedd. Dere da? Hvordan er livet, hva skjer i livet deres for tiden? 

13 kommentarer

 1. Yey, CUBA <3 U lucky gurl! Og jeg krysser fingrene for at du får den lille jobben da. Ha en fin helg, søta <3 Klææææm

  1. supermarie

   Jaaa! <3 Tusen takk, ha en fin helg du også, babe! KLEMZ

 2. Kristin

  tja, må vel si det er ganske stort at jeg blir mamma om sånn ca 3 mnd tid 🙂 det er vel det største som skjer hos meg for tiden!!
  også har jeg pusset opp kjøkkenet 😉

  1. supermarie

   Herregud så gøy!!! Masse lykke til! 😀 vet dere hva det blir? <3

   1. Kristin

    Jente

 3. Ååå, jeg har alltid drømt om å besøke Cuba! Det ser så annerledes og fargerikt ut. Og maten da! Du må spise ropa vieja, det er så godt 🙂 Har bare spist det i Florida da siden det er så mange cubanere og derfor cubanske restauranter der. Regner egentlig med at det er enda bedre på Cuba.

  Jeg henger også etter i en tynn, tynn, TYNN tråd på studiene og hater å ha pensum hengende over meg. Heldigvis er jeg ferdig i desember da. Can’t wait!

  Lykke til med jobben!

 4. Cuba høyres herleg ut! og lykke til med jobben 😀

  Og angåande pensum – føler´n. Ligg bak konstant, og har gitt opp tanken på å komme a jour før eksamen, haha.

 5. I livet mitt skjer mammapermisjon, i grunn. Og litt pokemon 😉

 6. Hei! Kommer med noen cubatips:
  Havana: Dette var by far det beste stedet i Cuba, du får alt i et på en måte. Dra til kunstmuseet, men dra til den delen som er cubansk, den er best. Revolusjonsmuseet er ikke mye å skryte av, men gøy å ha vært i bygget og se kulehullene. Gå rundt i gamlebyen og heng på plazaene på kveldene, Dans og drikk billig alkohol. Mye god stemning og veldig mange kule steder å ta bilde av. Ellers hvis du skal reise rundt i landet anbefaler jeg deg å besøke Trinidad, Cienfuegos, Vinales og Baracoa.
  Advarsel: Vær obs på at alle krever 4-5 ganger så mye penger av deg som hvit kvinne, det er ganske machismo der som i resten av latin amerika. Ikke stol på noen, de vil alltid lure deg for penger når det kommer til overnatting, transport, mat osv. Det er mye dårlig mat i Cuba dessverre, så vær kresen og hold deg oppdatert på hva folk sier på tripadvisor.
  Lykke til og kos deg 🙂

 7. Camilla Albertine

  Å hallo, Cuba! Kommer sikkert til å bli kjempebra. Har så lyst til å dra dit selv. Og studier kan alltid ros i land på ett eller annet vis. Er det ikke litt obligatorisk å fomle seg gjennom pensum? Lykke til med jobben.

  Her skjer det særs lite. Sykemeldt på fjerde måned og ser ikke ut som at det endrer seg med det første. Får god til printerest da!

 8. OMG, Cuba! Gleder meg til å lese og se bilder!

 9. Krysser fingrene for den lille jobben 😀 Nyttår på Cuba høres herlig ut.

 10. Cuba, så gøy! Har alltid hatt lyst dit, så gleder meg ti å følge deg. Krysser fingrene for at du får jobben, men hvis ikke så betyr jo det ekstra tid til studier og venner og dét er jo ikke så verst, det heller. Høsten min er full av konserter og en reise hjem til familien, så det blir bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *