Mediagic #61

Bedre en dag for seint enn ti fugler på hånda? Her har jeg gravd frem ukens gull fra world wide web!

 • Nobel, høstens store serie på NRK. Det er ikke ofte jeg sitter og hviner i spenning, men altså
 • Denne teksten, skrevet til alle de som føler at de faller bakpå i livet, anbelfales – den hjelp meg en mørk kveld!
 • Denne radiodokumentaren, om jenta som ble bundet fast. Hørte på både del 1 og del 2 i går, og fy faen. Det er den mest hårreisende historien jeg noen gang har hørt! Det er så sinnsykt at du tror nesten ikke det er sant engang, hun blir blant annet nektet en kvinnelig terapeut etter x antall år med psykiske påkjennelser, enda så mange ganger hun ble voldtatt og bundet av diverse menn opp gjennom åra. Alt skjedde i Sverige. Den finnes i to deler, få med dere begge! Del to ligger litt lenger ned (eller opp?) på siden. Eventuelt google «jena som ble bundet fast del 2»
 • Denne siden, med de morsomste meme’ene som ble laget etter den første debatten mellom Hillary og Trump, haha
Skjermbilde 2016-09-28 kl. 21.31.35

Photo credit: Daily Kos

6 kommentarer

 1. Elsker den memes-siden fra debatten. Ah, så herlig å få uttrykt litt frustrasjon gjennom skadefro latter. Men fremdeles skikkelig skremt av hva som skjer i USA.

 2. God blanding her:). The pep talk generator som ble lagt ut sist har jeg brukt masse!

 3. JA! Nobel er bra, gleder meg til resten.

 4. Har akkurat hørt ferdig radio dokumentaren (del 1 og 2). Fy faen for en historie! Var helt skrekkelig å høre hvordan de har behandlet henne. Er så glad hun til slutt fikk den hjelpenn hun trengte.

  Tusen takk for tipset.

  1. supermarie

   ÅH JEG VET?! Det er det VERSTE jeg har hørt i hele mitt liv. Takk for tilbakemelding! <3 Glad å kunne tipse om ting som er verdt å få med seg, uansett hvor fælt det er.

 5. Jeg elsker onedirection
  Og justin Timberlake
  Og Katasrofe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *