6 dager senere #28

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Jeg har bestemt meg for å satse litt mer på Youtube-kanalen min, skremmende nok. Hvis dere har idèer til videoer jeg kan lage, eller ting dere vil at jeg skal filme, skriv gjerne i kommentarfeltet! Og hvis du vil abonnere finner du kanalen min her (tror jeg)

Ukens kuleste
Finn.no, jeg fikk gitt bort et gigantisk, stygt tørkeskap som stod i leiligheta da jeg tok over, OG jeg hentet et bord ei eldre dame borti høgget ikke ville ha mer. Jeg elsker Finn! (Både nettsiden, og pappa, som også heter Finn)

+ at jeg ble spurt om et kult oppdrag for Heimevernet! OG jeg er innkalt til intervju for en jobb nummer to!

Ukens kjipeste
En intens uro langt inn i sjela, det nye livet mitt gir meg så mange sånne følelser og tanker jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til enda, jeg har jo ikke gjort det her på ti år, vært alene-alene, altså, og for ti år siden var jeg seksten, og bare barnet, så en kan jo si at det kanskje var på tide å stable seg opp på helt egne bein, ikke at jeg ikke har stått på egne bein før, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg håper kroppen min kan lande snart. Slapp av.

Ukens bilde(r)


Ukens tankespinn
Jeg og venninna mi skal reise og feire nyttår et sted ute i verden, og jeg lurer så fælt på hvor. Vi landet egentlig på Singapore og Bali, men så er det jo regntid på den kanten, så vi vurderer å ombestemme oss. Kanskje Sri Lanka. Kanskje Sør-Amerika. Kanskje Cuba?

Tankespinn #2: KAN NOEN FORTELLE MEG OM JEG SKAL BINDE RENTA ELLER IKKE? Haha! Rådgiveren min i banken gir meg snart opp, tror jeg, jeg forstår jo ingen verdens ting av det hun prøver å forklare meg av flytende og fast rente. Voksenlivet er slitsomt, jeg kler det så dårlig.

Ukens craving
IKEA, jeg trenger penger og en tur på IKEA

Musikk
Bli glad igjen, babe-spillelista mi

Underholdning
Uløst-podcasten til VG, sudoku og brettspill

Quote
«Klag ikke under stjernene over mangel på lyse punkter i ditt liv» – Henrik Wergeland

Denne uken for et år siden
Militærøvelse, kunstutstilling om militære mål, jobb og studier.

Reise
København med jobben

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet, da!

11 kommentarer

 1. CUBA! Nå! Ikke vent 😉 Herlig land!

 2. Kuleste: jeg har tilbragt min første natt borte fra lille knert, og det gikk overraskende bra. Jeg ringte ikke for å sjekke hvordan han hadde det en eneste gang. Jeg sendte er par meldinger, men det er lov, syns jeg. Og jeg må også nevne finn.no. Jeg fant forrige uke to utedresser(en høstdress og en vinterdress) og to bæreposer med klær til lille knert til 650 kroner. Digger å kunne kjøpe ting brukt rimelig. Både vogna, bilsetene og lekegrinda til knerten er kjøpt brukt også. Og enda en ting: jeg var på fotballtrening og det var veldig gøy å være med på igjen. Var støl i flere dager etterpå, men var digg å bli skikkelig sliten og få trent litt ordentlig.

  Kjipeste: snørrete knert. Også fikk vi ikke dratt på babysang fordi knerten var snørrete og jeg var sliten.

 3. Ja, youtube! Har ingen forslag da. Lag videoer du har lyst til!

 4. Film! Ja! Jeg liker litt sånn tilfeldige videoer jeg. Får mer og mer sansen for ekte videoblogg. Jeg trenger også en ikea-tur… Hver gang jeg må til Ikea ønsker jeg meg bil. Så sjukt stress med den bussen, og store ting på bussen etterpå. Omg

 5. Har du ikke hørt Uløst før nå, crazy! Veldig bra pod.
  Når det gjelder nyttår, jeg anbefaler Cuba eller Colombia (Santa Marta-området) 🙂

  Håper du har en fin dag, søta <3

 6. Var på Bali i desember for en del år siden. Regnet 1-2 timer på kvelden, så det er ikke sånn at det regner hele tiden:)

 7. Heiiii, hopp!
  Jeg har et veldig sterkt ønske om at du lager en slags video dagbok når du er ute og reiser. Type «Nå er jeg på tur hit og skal gjøre sånn og sånn» + noen filmsnutter fra stedet kanskje.
  Altså: at du er foran kameraet og prater om hva du skal gjøre/ er på tur for å gjøre/ gjør. Du må gjerne være bak kameraet også, o.el. legge på sanger i stede for stemme noen steder.

 8. Marianne

  Ikke bind renta!!!! Bare, IKKE gjør det! Hilsen noen som spurte revisor-kjæreste 🙂

 9. Hva slags font bruker du Marie? Kjempebra blogg forresten!

 10. Jeg og ei venninne skal mest sannsynlig ferie nyttår på Cuba! Kanskje vi ses der! 😉 Vi reiser videre til Costa Rica etterpå ☺️

  Ukens kjipeste: mye å gjøre på jobb, føler at jeg ikke strekker til og henger bakpå :/

  Ukens reise: spontan telttur med ei venninne

 11. Ukens tankespinn:
  Har jeg valgt feil studie og skal jeg tørre å satse på å bytte studium? Går for tiden på mitt andre år på lærerutdanningen, noe som garantert gir meg sikker jobb etter endt utdanning. Det jeg har aller mest til er å søke PR, kommunikasjon og media i Volda, men hva blir jeg av det??? Har jeg kastet bort tre år med studielån (lærer + folkehøyskole), for så å starte på nytt studium som ikke gir meg en jobb jeg kan betale ned lånet på? HJELPES MEG!

  Musikk:
  https://open.spotify.com/user/11136483194/playlist/73sHfYmrDlS0IGbLqQQe09

  alle disse norske gullmyntene, som gir meg ro i og troen på at vi kan få til ting i dette lille nydelige landet <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *