Sofaen

LHJup9oiGJL0BiftteMkB0f1OJpYhxUDTplpxuerZkc

Hei, sofaen. Jeg har savnet deg. Ikke deg som i deg spesifikt, men konseptet sofa. Egentlig vil jeg bytte deg ut, jeg er ikke ferdig med å ommøblere og siden jeg hentet meg et nytt bord som ble gitt bort gratis på Finn for et par uker siden, passer du liksom ikke inn lenger. Men jeg har altså savnet det du representerer – en pause. Jeg har vært sosial tjuefire timer i døgnet (nesten) siden onsdag, netter i København og så på en annens sofa, og så i min egen sofa med verdens beste jenter, rødvin og Ludo og Hint, og muntlige avtaler om at brettspill er noe som må innføres på regelmessig basis, og det gleder jeg meg til.

Det er mye jeg gleder meg til, og kalenderen min har blitt som et brett i Super Mario, hvor jeg hopper fra platform til platform/glede til glede, for å unngå å ramle ned mellom to platformer og dø. Game over. Søndager har blitt et sånt hull mellom to platformer hvor det er like før jeg mister et liv, og jeg vet ikke om det er fordi sjelen min er utslitt og trenger fred og ro etter tusen dager på rad med sosialisering; om det bare er denne mangelen på alenetid som skriker, eller om det er fordi jeg egentlig har det kjipt de dagene jeg ikke har en platform å hoppe på. Jeg tror jeg er mest sliten. Neste søndag skal være en platform, om så jeg må inn og lage den selv med murstein som i Super Mario.

Må stikke, sofaen. Senga roper. Jeg har savnet den òg.

3 kommentarer

  1. Er så deilig å endelig kunne være litt alene etter å ha vært sosial i lengre perioder. Kjenner det selv, nå som jeg er på miniferie i Mandal.

  2. Brettspillkvelder er så koselig! Men ja, kjenner følelsen av å trenge litt alenetid etter å ha vært oversosial. 🙂

  3. Åh, sånne søndager, jeg kjenner meg sånn igjen. Spesielt fra da jeg var alene, men slike søndager kan også bli fine, etterhvert. Og etterhvert blir ikke livet som et Super Mario-spill, i alle fall ikke hele tiden. Hold ut, nyt sofaen eller eventuelt platformen neste søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *