Mediagic #60

God tirsdagskveld! Litt sent ute – har vært på Litteraturhuset i Fredrikstad med min kjære mor og hørt på Sigurd Falkenberg Mikkelsen, om midtøsten, og fy fader – hva han kan, og hva han må sitte med av bilder og inntrykk. For en mann! Jeg er så glad det finnes mennesker som vier livene sine til å være elendighetens sekretær, og bli den stemmen andre ikke har. Inspirerende, og med all respekt.

Her er noe annet som er inspirerende/tankevekkende/fascinerende:

 • mammabanden på Snapchat, litt i samme stil som SnapKollektivet – bare at det er unge mødre som rullerer og forteller ærlig om mammalivet – som en motvekt til alle de idylliske og «perfekte» Instagram-bildene
 • Kristin Gjelsvik sin utblåsing rundt samfunnets utvikling:
 • Denne artikkelen, skrevet av Cato Zahl Pedersen, om at det sytes for mye i Norge vårt
 • Denne sterke serien, om barn som blir giftet bort
 • Denne kronikken, skrevet av min fine Seher, om Facebook og sensur – ikke om Vietnambildet som nå plutselig er OK å dele, men om at de også sensurerer informasjon om fullstendig lovlige demonstrasjoner i Norge
 • Disse fantastiske bildene – UTEN PHOTOSHOP! Verden!

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Masse bra, igjen 😀
  Så utruleg bra artikkel av Seher, godt nokon seier i frå. Eg hadde ikkje peiling på dette ein gong, kva som skjer i Tyrkia.
  Ganske einig med Cato om det meste, lite krav og mykje syting (kjenner meg igjen…), men nokre av eksempla blir litt vel enkle. Som den brukne armen vs. ingen arm. Hovedpoenget er bra då!
  Og dei bileta, fy søren! Byrja å tenkje på kor BRA fotografen må ha hatt det etter å ha fått eit av dei blinkskudda i den serien!!

 2. Luna Anette

  Wow visste ikke at du hadde skrevet om oss! Hyggelig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *