Hvordan går det, Marie?

Det går bra, svarer jeg, og ommøblerer for sjette gang på to dager.

Det går bra, svarer jeg, og scroller kilometer etter kilometer på jakt etter arrangementer å fylle dagene mine med. Var det ikke snart kulturnatt, silence disco og vandring elvelangs? Attending, attending, attending.

Det går bra, svarer jeg, og holder meg opptatt til langt på kveld, til jeg er sikker på at søvnen tar meg med til en annen verden momentant når hodet treffer puta, og hjertet ikke rekker å regissere enda en forestilling.

Det går bra, svarer jeg, og hører nesten ikke hva du sier for radioen overdøver alt du sier, og alt jeg tenker.

Det går bra, svarer jeg, og tar opp telefonen igjen, og legger den ned igjen.

Det går bra, svarer jeg.

snartbra

Det vil snart gå bra igjen.

19 kommentarer

 1. Det gjør det ♥ ♥ ♥ Sender mange klemmer

 2. Forferdelig følelse.. Håper det ikke tar for lang tid før det går bra igjen, at du kan si: «Jeg har det fint!» og faktisk mene det. Sender varme tanker ❤️

 3. Det årner seg, alltid! <3

  p.s – skriv det ut, Marie. Jeg husker du skreiv engang for lenge lenge siden, at ej hjerte i smerte er det som skriver best (noe i den dur) – og det er HELT sant.

  Mange klemmer fra meg
  Det ååårner sæ, det gjør det aalltid jo det löser sej!
  DET KOMMER AT FIXA SEJ TILSLUT.

 4. Kjersti

  Det gjer det, sjølv om det ikkje kjennast slik ut akkurat no, så går det bra med tida. Lik at du finn på ting slik at du ikkje rekk å tenkje <3 Lag ein fin dag, flotte du 🙂

 5. Åååh, vondt og fint på samme tid. <3 heier på deg

 6. Solfrid

  Det gjer det, detta livet. <3

 7. Åh. Fine du. <3

 8. «Enten går det bra, eller så går det over» <3
  Vet selv at jeg synes det er frustrerende i perioder hvor jeg ikke har det helt bra (uansett årsak), fordi jeg fortsatt husker hvordan det var å være blid og lykkelig, og jeg vil bare tilbake dit.
  Synes det er skikkelig modig Marie!
  Stooooor klem og varme tanker til deg, du fiiiiiiiine menneske 🙂

 9. Du virker som ei ordentlig fantastisk jente, Marie. Du har så mye å si, og det er så viktig at du sier det! Jeg pleier egentlig ikke å kommentere, men jeg ville bare si at stillheten snart vil fylles uten at det føles påtvunget, og ja – akkurat nå krever livet litt ommøblering, men etterhvert så vil alt falle på plass. Alle gode tanker til deg!

  1. supermarie

   Åh tusen takk, fine deg <3 Nå ble jeg glad! Det er sant – det ordner deg alltid. Takk igjen, du gjorde kvelden min litt lysere!

 10. Ragnhild

  <3

 11. Camilla

  <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *