6 dager senere #27

Snart halvveis i september allerede. Feirer snart èn måneds samboerskap med leiligheta, og enda driver jeg å flytter rundt på ting. Til sammen har jeg laget tre middager på komfyren, og jeg forstår ikke hvor de andre tjuesju middagene har blitt laget og spist? Jeg har jo ikke akkurat sultet heller. Men det kan vi ta senere, her er ukens oppsummering:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
På tirsdag fikk jeg et nytt liv jeg må lære meg å leve. Hver dag skremmer meg

Ukens kuleste
Jeg har vel egentlig oppsummert det kuleste (les: fineste) allerede, på fredag.

Ukens kjipeste
Stillhet

Ukens bilde(r)

enlight1.jpg

Present

Ukens tankespinn
Bokhyller! Jeg har jo en del bøker, og kommer til å samle bøker til den dagen jeg dør, så nå lurer jeg fælt på hvor jeg skal plassere en bokhylle i leiligheta. Tror jeg har funnet løsningen, må bare komme meg til IKEA. Og bli rik igjen først.

Ukens craving
Fotmassasje

Musikk
James Bay – Let it go

Underholdning
Jeg har begynt å sparkesykle! På en sparkesykkel jeg vant fra Nesquick da jeg var 12 år gammel. Det er ganske underholdende, faktisk, for den er jo altfor liten, haha. Men fader, så effektivt! Jeg rekker toget med mer enn 1-2 minutters margin, og veien til jobb ble plutselig mye artigere.

Quote
«It is not the strongest of the species that survives, not the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change» ― Charles Darwin.

Denne uken for et år siden
Var fullstendig håpløs på treningssenteret, kom hjem fra Tyskland og tilbake til hverdagen med studier og jobb.

Reise
To jenter har invitert meg til to forskjellige byer i Europa, og i mitt stille sinn har jeg vel egentlig allerede reist dit. Note to hvem som helst: aldri si «du må komme på besøk!» med mindre du ikke mener det, for jeg kommer. Seriøst, haha.

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet! Det er så gøy å høre fra dere òg!

4 kommentarer

 1. Camilla

  Denne uka for et år sida: Begynnelsen på friåret mitt. Lette febrilsk etter jobb for å få råd til å dra på backpacking, og alt ordna seg til slutt:D

  Ukens tankespinn: Har vært litt i Oslo denne uka, og for meg som kommer fra en mindre by er det fascinerende å se så mange mennesker overalt hele tiden. Det var stappfullt på en restaurant en tirsdagskveld liksom, haha! Lurer også på hva som gjemmer seg inni hodene på folk, hva de tenker på idet vi får blikkkontakt feks.

 2. Ukens tankespinn: vet ikke hva jeg skal gjøre av meg. Har så mange muligheter angående hvor i verden jeg vil bo enten nå, eller i fremtiden. Har jo familie og venner spredt over alt…

  Denne uken for et år siden: gledet meg til å feire min bursdag med de nærmeste <3

 3. Camilla Albertine

  Reise
  Kroatia! Fikk med meg både Dubrovnik, Split, Trogir og Omis på en uke. Anbefales!

  Denne uken for et år siden
  Var jeg og kjæresten snart ferdig med å pusse opp huset samtidig som vi flyttet inn i det. Pappesker, støv, listverk, verktøy, puter, lysestaker og engangskopper overalt! Men nå har det blitt så fint.

  Og kom på besøk da! Om du vil se Helgeland og sånn. Verdens fineste sted, sånn helt objektivitet sett.

 4. Kuleste: har testa babysvømming og babysang. Begge deler var i grunn ganske ålreit, og det så ut som knerten koste seg med begge deler også 🙂

  Sang: Markus og Martinus – Light it up. Lille knerten og jeg dansa skikkelig til den her en dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *