Ting som gjør meg glad

Krystallklar høstluft

Den gule veggen med rosa blomster foran som møter meg når jeg går ut hver morgen

…og den koselige porten inn til bakgården vår

Reise

Fotografere

Foto: privat, India

Å sjekke Fronter og finne en god karakter

Telys

Nyvasket sengetøy

Familien min

Wordfeud

Følelsen av frihet

Grønne planter og blomster i leiligheta

Tidlige morgener før resten av verden har våknet

Peiskos

Følelsen etter å ha trent

Hjemmelaget middag og rødvin med mamma

Fargerike høstblader

Jul

Lukten av våt asfalt om sommeren

Tørr humor

Ordspill!

Vennskap

Blå himmel

Bra musikk i stilen til Beyonce – I was here, sanger som gir deg en følelse av at du eier hele verden og er queen

Mennesker som bare er genuint snille – for no reason

Avakado

Å glede andre

En klem (tidvis, i hvert fall, jeg er i utgangspunktet et ikke-ta-på-meg-menneske)

Å komme ut av flyplassen i et helt nytt land, den første lufta som slår mot deg? Magisk

Sudoku

Overraskelser

Gode samtaler

Stjernehimmel

Å se en god film

Armkrok

Å reparere eller forstå noe

Mestringsfølelse

Øvelse med Heimevernet

Når en av hjerteknuserne mine vil komme opp på fanget, eller bare strekker ut armene og sier «tante nars!»

Å ha råd til å spare penger en måned

LØNNINGSDAG

Når det starter en episode av Dr Phil som jeg ikke har sett før

Nøkkelost

Å se rumpa på en BMW X6

…og at andre snapper meg bilder når de ser en jeg ser <3

Å mimre (SE så liten bartetattisen min var før, hahaha)

Singstar (jeg er uslåelig)

Militærtid (altså når folk (inkludert meg selv) er presis som på sekundet, hvilken tilfredsstillelse!)

Dyne

Hva gjør deg glad?

7 kommentarer

 1. Fin liste! 🙂 Det er så viktig å huske på disse tingene.
  Mye av det du allerede har nevnt gjelder for meg også, men ting som solskinn, fine høstblader, smil fra fremmede, dessert, en tilfredsstillende stillhet, pastellfarger, pakker i posten og bøker gjør meg glad.

 2. Solfrid

  Ååh, haustluft! Det er fint det. Og fargane.
  Mykje av det same som deg, + dans, sjokolade, tillit, å hente framkalla analoge bilete, «fairylights», hengekøya, ein god steppe-dag, køyre av E16 og ned på garden til mor&far, å finne fine ting på loppemarked, oransje ting, potetgull, bamsen min, kaste/gje bort ting, køyre bil.
  Åå, det er mykje som gjer meg glad. Takk for at du skriv desse innlegga så du minner meg på det.
  Kjærleik til deg <3

 3. Så fint å lese!

 4. En flott solnedgang og en nydelig stjernehimmel også!

 5. Så altfor mye fint! Så mye av dette gjør meg glad. Jeg bare signerer lista jeg, så tar vi det derfra 🙂

 6. Ååå, må stjele noen av disse. Både avokado, den lufta som slår imot deg når du kommer til et nytt sted/land og dyne. Akkurat det siste er litt sårt da dyne ikke finnes her i Brasil, det er bare laken med teppe oppå -.- Ellers blir jeg glad av sjokolademelk (guilty pleasure #1, alltid ett glass om dagen) og å våkne og vite at jeg ikke har noe jeg må gjøre den dagen 🙂

 7. Hurra for fine ting som gjør ein glad! Ting som gjør meg glad: finna ny musikk på spotify, sønnen min, latteren hans, hunden min Leia, venner som bryr seg og som vett akkurat ka du like og ikje like, samboer, sorg (når du huske de gode tingene), høsten, skjerf, kalde hender +++

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *