Mediagic #59

Det er tirsdag, og her er ukens funn fra Internett:

 • Denne oppskriften på hvordan du kan mikse kjøkkenstoler (ja, jeg vurderer å mikse kjøkkenstoler)
 • Disse 14 kjendisene uten sminke på VMA, som druknet fullstendig i oppstyret rundt at Alicia Keys valgte å gå uten (makes you think, hæ?)
 • Denne kundehenvendelsen, hahaha! Årets
 • Denne kronikken, skrevet av en mammablogger som angret -om det å eksponere barna sine på nett
 • makeupmalin på Snapchat, herlig ærlig!
 • The Human Experiment på Netflix, om kjemikalier vi omringes av i hverdagen som går utover helsen vår
 • Dokumentaren Videocracy, vi så den i en forelesning i går, i emnet media and politics, så jeg vet ikke helt hvor den finnes eller om den finnes på nett i det hele tatt, men den var utrolig rar og interessant, så jeg vil anbefale den allikevel. Den handler om hvor stor rolle TV spiller i Italia, altså – ALT i livet dreier seg om å bli kjendis gjennom TV. Og damer er objekter, mens menn er de som styrer showet. Provoserende, interessant og fascinerende. Se, se!
large-3

5 kommentarer

 1. Alltid gull å finne her! Takk for tips <3
  Digger Makeupmalin på snap!

 2. Så the human experiment i dag. Nå har jeg kreft. Helt overbevist om det iaffal.

 3. Haha, jeg ble så skuffa over den linken til sminkeløse kjendiser! :p Jeg trodde det faktisk skulle være 14 damer til som ikke hadde sminka seg, men som kom i skyggen av AK fordi hun var den største kjendisen eller noe.. Jeg har ikke fått med meg at hun har fått kjeft jeg, bare hyllest for å være kul og bryte normer, så hadde håpa at det var flere 😀 Jaja, kanskje neste år. Fan av spalta 😀

  1. supermarie

   Haha! Artikkelen er nok mest laget for å understreke hvor teit det er at en dame får SÅ mye oppmerksomhet for å gå uten sminke, mens gutta alltid går uten – og ingen lager sensasjon ut av dét

 4. La til «The Human Experiment» på lista, men klarer bare ikke å se det… Glad jeg har gått over til mer naturlige produkter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *