6 dager senere #26

Herlighet, ukene flyr. Dere vet at det er under tre måneder igjen til jul, sant? Ikke for å stresse noen, men. Uansett – her er et tilbakeblikk på de siste seks dagene:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Holdt foredrag under et kundearrangement i regi av designbyrået Eyeye på torsdag, om Snapchat og SnapKollektivet. Det gikk bra, men av en eller annen grunn har stemmen min begynt å skjelve når jeg snakker for forsamlinger, utrolig frustrerende for det høres jo ut som jeg er på gråten? Haha! Greit nok at jeg er nervøs, men SÅ grusomt syns jeg ikke det er, at jeg begynner å grine der jeg står.

Og èn ting til: tok celleprøve sist mandag. Finnes det noe verre enn å sette seg ned på disse skrævstolene og blottlegge alt en har? Men det er viktig, da. Husk å #sjekkdeg, kvinne!

Ukens kuleste
Vasken min virker igjen! Og jeg lagde min andre middag i leiligheta, ganske imponerende å bare ha laget TO middager på tre uker? Hva og hvor er det jeg egentlig spiser, haha?

Ukens kjipeste
Følelsen av å henge etter med pensum har allerede inntatt kroppen, og den bryter sakte men sikkert ned psyken min, som naturens egen nedbrytingsprosess. Men Marie, dette har du følt på i fire semestere allerede, du føler på det hver eneste gang – og hver eneste gang har det gått greit. Det går greit! Slapp av, det går greit.

Ukens bilde(r)

Skjermbilde 2016-09-05 kl. 19.51.55

Ukens tankespinn
Det er litt for spennende, det kommende året. Til våren skal jeg forhåpentligvis være praktikant i to måneder (i stedet for å skrive bachelor), det er to måneder uten lønn, som betyr at jeg må spare opp så jeg dekker utgifter for to måneder på forhånd – og det er mye penger, som skal gå til både lån, fellesutgifter i borettslaget, pendlerkort og alt annet nødvendig for å leve! Og etter det, til sommeren igjen, er jeg jo ferdig utdanna. Ferdig som intern hos Gjensidige. Og da MÅ jeg skaffe meg en jobb, hvis ikke blir det å eie sin egen leilighet kortvarig lykke, æææ. Fremtiden, ass. Kan jeg ikke bare for EN gangs skyld få ha en plan som rekker lenger enn seks måneder? Jente som er lei av prosjektstillinger og midlertidige jobber, heihei.

Ukens craving
Isbiter

Musikk
Spotify > Genres and Moods > Focus. Der inne ligger det SÅ mye behagelig studiemusikk!

Underholdning
Gubbefilteret på Snapchat, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg lo så jeg hylgrein hele forrige mandag. Dere som følger meg på Snapchat vet hva jeg snakker om, hahaha!

Quote
«If the world was blind, how many people would you impress?»

Denne uken for et år siden
Ååh, jeg var i deilige Münster! Det var en fin tur, det. Trykk her for å se bilder og lese om turen.

Reise
Kan vel ikke kalles reise, egentlig, men da mamma og jeg ramlet innom Habitat i Fredrikstad hvor det var vegger med varer som var satt ned 85% (!). Det var en reise i selvbeherskelse, hadde SÅ lyst til å gå amok!

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet! Det er så gøy å høre fra dere òg!

9 kommentarer

 1. Therese

  Har du sett «finansfrue» sin blogg? (En del av promo for Costa del Kongsvik). Der harseleres det med feilbruk av et visst sammenlikningsuttrykk hehe 🙂 Tenkte på deg!

  1. supermarie

   Nei, haha! Den må jeg sjekke ut!

 2. Ukens craving: iskrem
  Ukens tankespinn: jobb, jobb, jobb… Håper jeg får arbeid snart, som varer mer enn bare to mnd.

 3. Kuleste: lille knerten har fått to tenner 😀 eller, de har såvidt det er begynt å vokse opp. Og egentlig er det både kult og kjipt, for han hylgriner av smerte når det gjør vondt, men heldigvis går det greit bare vi smører på noe lokalbedøvende greier 🙂

  Tankespinn: jeg vurderer å begynne å spille fotball. Gjorde det før(på barne- og ungdomsskolen), men slutta fordi det ikke matcha med når jeg var hjemme fra skolen på videregående. Men nå er jeg i mye dårligere form da, så er litt usikker på om jeg egentlig kommer til å være noe særlig til bra bidrag på et lag. Men vi får se. Jeg tenkte å prøve meg på en trening, også får jeg heller se da om det er noe jeg vil fortsette med 🙂

 4. Åh, livet mitt er for kjedelig til å dele noe. Men ukens kuleste må være at jeg har FERIE(!). Og ukens kjipeste er vel at dette er den siste uka, så jeg må utnytte den til det fulleste.
  Men Marie, et spørsmål. Mulig du har snakket(skrevet) om det tidligere, men du tar så kule, fine og inspirerende bilder! Hva slags kamera, objektiv og redigeringsprogram bruker du på ferie- og hverdagsbilder?

  1. supermarie

   Åå tusen takk! Jeg bruker Canon 550D på reiser, ofte med 55-200 mm (tror jeg? Haha) 🙂 Evt fisheye. Til hverdagen går det mest i iPhone og vsco-cam!

 5. Ukens kuleste: alle blåbærene i skogen! Tok med primus og stekte pannekaker i skogen med superkortreiste bær. Og lagde masse syltetøy da vi kom hjem som vi skal nyte helt til neste blåbærsesong:)

  Ukens underholdning: The Americans på Netflix, SÅ spennende!

 6. Solfrid

  Det gubbefilteret på snapchat, hællæmåne! Elska det 😀

  Ukens kuleste: grendacup aka. fotballcup. Utruleg slitsomt, men moro óg! Speler saman med folk eg nesten aldri møter, men sidan me kjem frå same bygd har me eit slags fellesskap. Kos!
  Ukens kjipeste: forkjølelse. Fotballcup med forkjølelse er ikkje så moro, men då kan eg i alle fall skulde på den når eg blir dausliten, høh.

 7. Hahahha, nesten så jeg vurderer å skrive: «Underholdning: Supermarie på Snapchat med gubbefilter!», men jeg skal være seriøs:

  Ukens kuleste: Endelig fått en sofa man har lyst til å slenge seg ned på etter 8 måneder med en som hadde helt vilt hard kant og i midten var den så myk at man bare sank ned og datt mot den allerede nevnte harde kanten. Lykke!

  Ukens tankespinn: Skal jeg skaffe meg en jobb allerede nå for å kunne få lån slik at vi kan kjøpe oss leilighet/hus? Så slipper vi å kaste bort mer penger på leie og fellesutgifter. Ellers skal jeg fokusere på å få bra karakterer det siste semesteret og nyte å være student litt til? Så skaffer jeg meg heller en jobb etter eksamen i desember? Må også nevne at jeg ikke er sånn veldig stor fan av å være student og egentlig bare har lyst til å jobbe, så om jeg skaffer meg en jobb blir studiene kanskje enda mindre attraktive? Livet…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *