Mediagic #58

Ukens funn på Internett:

 • Denne leselisten, satt sammen av Thea i SnapKollektivet
 • Denne dokumentaren med Louis Theroux, generelt ALT av Theroux – han er et av de menneskene her i verden jeg virkelig ser opp til. Han mestrer den kunsten det er å få tunge kriminelle – som pedofile, massemordere, sinnsyke, til å åpne seg foran kameraet. Jeg bøyer meg i støvet, kunne viet hele livet mitt til å se dokumentarene hans
 • Denne peptalk-generatoren, som jeg kommer til å dra frem hver eneste dag dette semesteret, fordi jeg kommer til å trenge det, haha
 • Denne kundedialogen på Facebook, herlighet – jeg elsker disse menneskene!
 • Disse ordene fra Alicia Keys, om hvorfor hun nå gir opp sminken sin. Bra insj!
 • Denne kronikken, om fremmedfrykt og kriminalitet – verdt å lese, og dele – hvis du har mange venner i særlig Haugesund som roper ut om at utlendingene står for mesteparten av dritten som skjer rundt oss. Tallenes klare tale <3
Skjermbilde 2015-11-23 kl. 17.20.23

3 kommentarer

 1. Elsker disse innleggene 🙂

 2. Endelig en ny mediagic! Kjempeglad for disse, de gjør ukene mine litt bedre 🙂

 3. Solfrid

  Louis Theroux er verkeleg flink (programmet er utgått, men virkar som det kjem tilbake iblant. Har sett det før!) Eg likar óg Stacey Dooley godt, det ligg ein dokumentar av ho på NRK no.
  Go Alicia Keys!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *