Vaskeekte smil ut av en situasjon som gikk i vasken

HerreGUD så sint jeg var på meg selv etter å ha revet hele vasken og skap og alt ned fra veggen på badet mitt, etter å ha klatret på den for å hente et smykke høyt oppe, og det under to uker etter at jeg tok over….. Men åh så mye latter jeg har fått ut av det òg. Sånt som dette:

Mamma la ut en status på Ansiktsboka om at hun var på besøk hos meg i går.
Venninna mi kommenterer: «Hils! Godt med mor i nærheten så ingenting går i vasken»
Jeg: «Hahaha, du er så tett!»
Venninne: «Det er ikke jeg som klatret på vasken! (Jeg er feilfri vettu)»
Jeg: «Gå og vær feilfri et annet sted»
Venninne: «Så lenge jeg ikke går på vasken!»
Jeg: «Dette lukter offentlig oppVASK»
Mamma: «Det tar tid å bli en VASK-ekte mossing»

VASK MUNNEN DERES, alle sammen.

Facebook var så kul at han ville oppsummere lørdagskvelden min (…..), det ble sånn her, et lysbildeshow av skadene jeg hadde forårsaket:

img_7600.jpgimg_7598.jpg

Selv snappet jeg dette, da jeg var hjemme hos støvet (mamma og pappa) i går kveld:

(Hvis filmen ikke fungerer: det er en 2 sekunders snutt hvor jeg liksom tar sats og klatrer på vasken i barndomshjemmet. OK. Innser nå at snapper tar seg bedre ut på Snapchat, haha)

Og i dag fikk jeg denne snappen, en 10 sekunders video fra en butikk FULL av vasker (=KLATREPARK for sånne som meg):


Hahaha! Generelt veldig mye bra snaps fra dere som følger meg på Snapchat i denne vaskesaken, jeg elsker dere! Fikk nettopp et forslag om å ta en aldri så liten klatresjekk på vasken – bare for å sjekke at den virkelig står igjen…. Tror ikke det. Tror IKKE det.

I går fikk jeg hjelp av halve slekta til å stable vasken opp på noen føtter av murstein og bøker, og i dag? Kom den uendelig fine fyren min og fiksa hele greia. Hele greia! En VASKekte handyman! <3 Så nå virker vasken igjen, og den ser så og si helt fin ut igjen, og sjelen min har fått ro igjen. TUSEN TAKK, FF!


Og så har jeg forhåpentligvis lært en ting eller to på veien:

  1. Ikke klatre på vasker
  2. Ikke klatre på vasker
  3. Bruk krakk
  4. Ikke klatre på vasker
  5. Sett smykketreet et sted for jeg rekker opp uten å måtte klatre på vasker

Og jeg fikk en snap om at andre også har lært av min feil, så aldri så gæærnt at det ikke er godt for NOE? Haha!

3 kommentarer

  1. Lo så jeg grein av snapstoryen din! Vaskeekte humor.

  2. Solfrid

    Elskar at du tek det med humor, og alle rundt óg! Lo óg godt av snappane dine. (Og herregud, gammel-mann-filteret!! OMG!)

  3. Sagaen om vasken. Sikkert kjipt for deg, men veldig underholdende for oss 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *