DIY: Slik lager du kalender på budsjett

DIY – Do It Yourself

God kveld! Jeg spurte følgerne mine på Snapchat (brukernavn: superbrud) om jeg skulle begynne med DIY-innlegg på bloggen, for jeg liker jo å lage ting og hvorfor ikke dele idèene og det jeg lager med andre, og veldig mange snappet tilbake at de gjerne ville ha DIY, så here we go! Ting jeg lager sjæl, som du kan lage òg. Først ut i serien er denne kalenderen:

DIY

Du trenger:

  • Papir
  • Penn
  • Clipboard (kjøpte min på Søstrene Grene for cirka ingen penger. Sikkert 10-20 kroner)

Slik gjør du:

  • Selve designet på kalenderen er jo helt opp til deg, selv gikk jeg for den nedenfor, hvor jeg ved hjelp av engelske ord som inneholder de rette bokstavene fikk frem måneden i uthevet bokstaver nedover. Jeg brukte siden http://wordfind.com/contains for å finne ord som inneholdt de bokstavene jeg trengte, og setningene gir noe nesten ikke mening, men det var litt av moroa mens jeg lagde den, haha. Man kan søke etter både «ord som begynner på», «ord som ender på» og «ord som inneholder» på den siden. Genialt!
  • Lag ferdig ett ark for hver måned, og klipse de på brettet, så jævla enkelt er det:
DIYDIY

Setningene minner meg om da fetteren min og jeg snakket totalt uavhengig engelsk til hverandre da vi var små, som «hey Kristoffer, I want to flower the cake without a mustache but why? I banana care». Okei, det var morsommere i eget hode. Og enda morsommere sammen med Kristoffer, jeg lo seriøst så jeg gråt da vi begynte å skrive sånn til hverandre igjen en dag jeg satt på kontoret mitt på Rygge – jeg husker det enda, så gøy var det. Herlighet. Like skada humor (hvis man kan kalle det det), hele familien.

Men uansett!

Resultat:

Ble det ikke kult? Fornøyd! (Gitteret ved siden av er forresten fra Lagerhaus, kostet 149,-. Utrolig stilig som oppslagstavle, man MÅ ikke ha kork og tegnestifter, alltid, selv om jeg er fan av det òg)

2 kommentarer

  1. Åh, veldig fint! 😀

  2. Så stilig!! Elsker idéen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *