6 dager senere #25

Det er den dagen igjen! Her kommer et lite tilbakeblikk på uken som gikk:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Å prøve oppvaskmaskina i leiligheten for første gang. Jeg er av typen som alltid ser for meg det verste – i absolutt alle situasjoner, jeg holder det heldigvis i mitt eget hode, stort sett, men som for eksempel denne gangen, da, jeg så for meg at vannet skulle sprute ut over hele kjøkkenet, og stua, og at jeg skulle snuble og gli og lande i vannet med hodet ned, og drukne. Men det gikk fint. Oppvasken ble skinnende ren, og ingen døde i forsøket!

Ukens kuleste
At studiene er i gang igjen, jeg har et veldig ambivalent til hele studenttilværelsen min, men fagene er så spennende at jeg tror det skal gå greit – dette semesteret også. Nå er jeg i gang med tredje året på UiO, tenk på det! Jeg er tredjeklassing!

Ukens kjipeste
Dere som fulgte SnapKollektivet på lørdag, og min egen snap i dag, fikk med dere at jeg klarte det kunstverket det er å rive ned hele vasken min på badet i går. HAHAHA! Jeg skulle på kino i går (så Oppdrag Dory, utrolig søt!), og før det skulle jeg bare hjemom og pynte meg litt, med sommerkjole og smykke til, og smykkene har jeg plassert i et smykketre på toppen av overskapet på badet mitt, og jeg rekker jo ikke opp dit, og krakk – det har jeg, men jeg liker snarveier, så jeg klatret opp på vasken som så mange ganger før, og jeg har jo HØRT at det har knirket faretruende tidligere, men jeg tenkte at det var jo bare naturlig, for plutselig fikk den seksti kilo ekstra å bære, og jeg har til og med sett for meg at vasken kunne komme til å rase ned under meg. Men tross alle faresignaler og scenarioer jeg hadde spilt av på forhånd – skulle jeg altså på død og liv hente det smykket ved hjelp av vasken, og hva skjer? Vasken raser ned fra veggen. Jeg. Dør. Heldigvis gikk ikke rørene til helvete, så det er «bare» å løfte opp vasken og henge den opp på nytt, men herregud så sint jeg er på meg selv, haha! Stort sett har jeg bare ledd av det, jeg mener HVA kan man gjøre? Å bli sint, fortvilt og stressa vil jo ikke akkurat fikse problemet heller, hahaha, seriøst. Jeg er ikke egnet for voksenlivet. Takk, men nei, takk.

Ukens bilde(r)

Facebook var så kule at de lagde et lysbildeshow av lørdagskvelden min, hahaha! BARE bilder av en ødelagt vask. TAKK FOR AT DERE GNIR DET INN FACEBOOK

Ukens tankespinn
Skal holde foredrag om SnapKollektivet for seksti personer til uka, har begynt å få nerver for dèt, og lurer på hva jeg skal snakke om, haha. Vi klarte jo å oppsummere prosjektet i en 30 sekunders film på Facebook før vi gikk live, liksom. Men jeg kan jo ikke stå der i bare 30 sekunder heller. Neida, finner ut av det, nå har vi jo holdt på noen måneder og det er mye å fortelle om, og vise frem!

Ukens craving
Middag, og ENDELIG KOM KOMFYREN PÅ PLASS! På fredag spiste jeg min første middag i leiligheten – omtrent to uker etter at jeg flyttet inn, og det var så magisk. Taco ble den første retten. Taco! Haha. Lover å avansere i ukene som kommer.

Musikk
Helt hekta på Tears av Clean Bandit.

Underholdning
Klatrestuntet mitt var jo faktisk veldig underholdende òg, tross alt.

Quote
«You will never look like the girl in the magazine. The girl in the magazine doesn’t even look like the girl in the magazine.»

Denne uken for et år siden
Møtte lille Aron for første gang og ble hekta på fargeleggingsbøker for voksne (som resten av landet ble på den tida).

Reise
Penderlivet går jo så bra, at det fortjener å bli kåret til ukens reise. Jeg er vel en av de få som nærmest utelukkende bare har positive opplevelser med NSB, og det gjør meg ingenting å havne i et langvarig forhold med dem tur/retur Moss-Oslo.

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet! Det er så gøy å høre fra dere òg!

4 kommentarer

 1. Ukens underholdning: Netflix/Full House, barndomsminner <3
  Denne uken for et år siden: var det i hvert fall finere vær

 2. Therese

  Haha så maks uflaks, men tusen takk for en god latter på Snap i går 😀

  Ukens tankespinn: Må få kjøpt meg leilighet snart, prisene går jo bare opp, opp, opp :S

  Ukens kjipeste: Ferien min var brått over, og det var tilbake til hverdag og høstvær i Oslo.

 3. Ukens kuleste: Holde hender med kjæresten etter å ikke ha sett henne på en uke.

  Ukens kjipeste: At det nå er minst to uker til vi sees igjen

 4. Lone Kristine

  Åååh, tenk at det er et helt år siden du møtte minsten for første gang! <3 Lille, store Aron vår!

  Ukens kjipeste: forsov oss og måtte stresse som tullinger på morgenen i dag. Å forsove seg er ikke det samme når puslespillet barnehage og jobb skal gå opp..

  Ukens underholdning: Gilmore Girls. 24/7, not kidding. Elsker den serien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *