Bilde med filter på et ufiltrert innlegg

Tanker som må ned på tastaturet på en torsdag, uten at jeg helt vet hvorfor:

– Fra og med i dag skal jeg logge av Internett klokken ni hver kveld igjen. Med unntak av helgene, kanskje, vi får se. Jeg lot det stå til i hele sommer, og var på i tide og utide, men nå er tiden inne for å stramme inn tøylene og komme seg helskinnet gjennom et nytt semester, og for å klare det, og for å klare den nye rutinen hvor jeg må opp klokka seks for å rekke jobb, er jeg helt avhengig av å logge av for å gi hjernen min god nok hvile. Selv om det blir beinhardt, for de siste kveldene har jeg regelrett bodd på Pinterest på jakt etter ting å lage og ting å gjøre i leiligheta. Jeg elsker Pinterest!

– KLM sendte meg mail i dag, de vil ha meg under vingene sine i enda et år! Hipp hurra for nye reiser, bloggen! Neste år blir det mest sannsynlig Japan, og definitivt Guam. I tillegg foreslo KLM at jeg tok en tur til Teheran, men det må dere ikke si til mamma. Hun må aldri få vite at det ligger i Iran, i hvert fall. Fra og med nå er Teheran en liten landsby i Hellas. KLM foreslo Namibia òg. Jeg sier jatakk begge deler, og alle bare «nå har du leilighet du kan ikke reise mer hahahaha» og jeg bare «WATCH ME!». (Men seriøst, hadde aldri klart det uten KLM, ikke nå når jeg har tømt alle kontoene mine inn i leiligheta. Jeg er evig takknemlig for den muligheten de gir meg!)

– Jeg hater at jeg har plassert ut alle tingene mine der de skal være i leiligheta, haha. Jeg savner å ommøblere seks ganger daglig. Heldigvis mangler jeg enda et par ting, så byggingen av eget rede er ikke helt ferdig enda. Og badet. Jeg må pusse opp badet når jeg blir rik igjen, det skal bli fint

– Har fortsatt ikke komfyr. Savner å lage middag

– Tre av fire emner er i gang på Universitetet, og to av dem elsker jeg – det tredje er på engelsk og tungstarta, det fjerde begynner i morgen tidlig. Jeg tror det her blir et bra semester, og jeg syns egentlig det er veldig gøy å studere, jeg har ikke følt på den følelsen før nå, to år inn i studiene, haha. Jeg gruer meg litt til å bli ferdig? Kanskje jeg må fortsette å studere for alltid, noen enkeltemner på si. Emnene jeg tar i høst er forresten medieestetikk, klassisk retorikk, media & politics og sosiologi; diskurs og semiotikk.

– Jeg må bli flinkere til å bruke kamera igjen

– Jeg gleder meg skikkelig til å logge av, faktisk

Har du noen spontane tanker å dele ufiltrert i kommentarfeltet? 

7 kommentarer

 1. Annlaug

  Min første spontane tanke var hvor mye jeg taktisk gleder meg til dette semesteret starter opp igjen. Det skal bli så sykt godt å få hverdagsrutiner, henge på universitetet og konstant ha noe å gjøre! Selv om de siste to ukene nå bare skal nytes på stranda og i strålende sol – og det er heller ikke feil 🙂

 2. Solfrid

  Eg skal slenge meg med på logge av. Blir ikkje i kveld, men byrjar i morgon.
  Det ER moro å ommøblere! Eg gjorde det kjempemykje når eg var yngre, og gjer det i blant no óg. Gler meg til å få eit lite hus med litt meir plass enn eg har no, og møblere det. Åååh.
  Tenkjer óg på å studere litt musikkteori. Trur det hadde vore veldig hjelpsomt med tanke på steppinga, og har lyst til å lære noko nytt. Har óg fått veldig lyst til å bli symjelærer, så prøver å finne ut om det er kurs i Oslo i næraste framtid.
  Blitt inspirert av Live Nelvik sitt nye program. Bli endå meir miljøbevisst. Ete mindre kjøtt og sykle meir. Er ikkje den verste etter klimautslippskalkulatoren, men kan jo alltid bli betre. Særleg med tanke på kjøttetinga.
  Så har eg tenkt på kvifor eg alltid blir så motivert og gira på å bli «ny og betre» kvar kveld, men etter jobb/på dagen er eg ikkje like motivert. Må vel berre ta tak og slutte å kjenne etter og tenkje. Just do it, eyh? Eyh.

  Så moro med meir KLM!

 3. Benedicte

  Det slo meg i dag at jeg egentlig ikke har peiling på hvordan det fungerer å være student på et universitet. Snakker med venninner om fadderuka og studiegrupper og forelesninger med over 200stk i samme sal. Hvordan?!

  Jeg innser at det passer meg fortsatt ganske bra å være sersjant i hæren, selv om jeg bare for noen små måneder siden trodde jeg hadde passa på skolebenken.

 4. To tanker dukker opp! Den ene; jeg savner å være student..altså, nei det gjør jeg ikke, men jeg savner folk og den følelsen av blanke ark og nye muligheter et nytt semester bringer, for jeg «avsluttet» nå til sommeren, uten å levere bacheloren fordi motivasjonen var (og er) helt lost in space.
  Tanke nr to: frøken depressiv arbeidsledig (siden mai), fikk seg vikarjobb på ungdomsskole i dag 😀 kanskje derfor jeg savnet skolestart..fordi jeg inntil i dag ikke hadde noe å gjøre.

  Haha, mine spontane, allerede gjennomtenkte tanker..

  Lykke til med nytt semester, og gratulerer med leilighet forresten 🙂 jeg skjønner hva du mener med «liker egentlig å studere», jeg og..og det, det er en følelse jeg savner!

  PS..skulle ønske jeg klarte å logge av 2100. Er tv «lov» etter det eller?

  1. supermarie

   Tusen takk! <3 Ja, TV er lov 🙂 Og Netflix – så lenge man IKKE går inn på andre sider, spesielt ikke Facebook :p

 5. Renate MM Blomseth

  Hurra for KLM!!

 6. Jeg ble litt inspirert av ditt skru-av-internett prosjekt, så jeg har tenkt å prøve noe lignende. Bare motsatt! Skru det av på dagen noen timer så jeg faktisk får gjort noe i løpet av dagen. Jeg jobber jo ikke, så det får bli min «jobb».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *