6 dager senere #24

Hey! Nå er jeg faktisk klar for hverdagslivet igjen. Jeg sitter på universitetet i skrivende stund, altfor tidlig ute fordi jeg måtte innom Carl Berner og levere nøkler til utleieren på veien – takk for meg, Oslo, for godt – og jeg kjenner det skal bli godt med rutiner. Ny leilighet betyr jo faktisk et nytt liv, og jeg gleder meg til å leve det! Kanskje bloggen blir relativt oppegående igjen òg, dere som leser på mobil har kanskje lagt merke til at jeg heter PER MARIE, det har jeg gjort helt siden jeg skiftet design, haha. Skal fikses nå, jeg lover!

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Denne ukens ubehag var definitivt bilkjøring tur/retur Moss-Oslo x antall ganger, haha. Jeg hater å kjøre bil, og særlig inn mot hovedstaden – folk er jo som udyr her inne! Null tålmodighet for sarte og nervøse sjeler som min egen.

Ukens kuleste
Flyttinga, fy fader så sliten og gul og blå jeg er, men herregud så gøy å få ting på plass, innrede og gjøre akkurat det jeg vil! Gleder meg til å male!

Ukens kjipeste
Å ikke ha komfyr eller kjøleskap, jeg har spist brødskiver med leverpostei i en uke nå. Jeg elsker leverpostei, men åh så lei! På lørdag kjøpte jeg meg omsider et kjøleskap, nå mangler det bare en komfyr så kan jeg begynne å lage ordentlig middager igjen.

Ukens bilde(r)

En liten sniktitt på leiligheta, kjøkken, stue og kontor! Det ser forøvrig ikke sånn ut lenger, for nå har jeg fått på plass både TV og kjøleskap, men det kan jeg vise dere senere!

Ukens tankespinn
GUAM! Her om dagen fikk jeg mail fra Juan (han 79-åringen jeg møtte da jeg reiste jorda rundt), og datoen og stedet for 80-årslaget hans er satt. Neste år blir det ei litta svipptur til Japan, før jeg spretter over til Guam derfra og feirer den store helten min! Gleder meg som en unge!

Ukens craving
Alt annet enn leverpostei

Musikk
Har hørt mye på Morgenkaffe-lista til Spotify! Anbefales

Underholdning
Okei, det må være onsdagen. Det er den dummeste onsdagen jeg kan huske å ha hatt på lenge, haha. Dagen startet i leiligheta hjemme i Moss, hvor jeg fikk besøk av en servicemann som skulle fikse varmtvannet som ikke fungerte. Han spratt innom, satt seg ned på kne og hodet forsvant inn under skapet, og så kom han ut igjen før jeg rakk å tenke «rørleggersprekk», satt i stikkkontakta, og sånn. Problem løst! Jeg hadde ikke satt i kontakta! Hahaha! Hvorfor SA ingen noe?!

Og så gikk turen inn til Oslo og leiligheta der, samme onsdag altså, hvor jeg fortsatt drev og flyttet ut ting, og der streika oppvaskmaskina i sommer, og utleier ville gjerne at vi fikk en servicemann på den før vi stakk av. Servicemannen kom altså på onsdag, tok en kikk inn, skrudde på vanntilførselen og der. Problem løst. Altså, vi hadde klart å skru av vannet inn til maskina! Det tok han 30 sekunder å finne ut av og fikse, og for det måtte han ta 750 kroner, egentlig 1200, men han ga oss rabatt – heldigVIS, haha. Herregud. Jeg gir opp. Takk for tilbudet, men voksenlivet er ikke noe for meg.

Quote
«In the end we only regret the chances we didn’t take»

Denne uken for et år siden
Starta på exphil, var hos tannlegesatan (jeg brukte 15 000 på tannlegeregninger i fjor høst, det er føkkings ulovlig!) og på bøljan blå!

Reise
Gåturen hjem fra leiligheta på Carl Berners plass – etter å ha levert fra meg nøklene til utleieren. Plutselig er det over, Oslo. To år og takk for alt!

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet! Det er så gøy å høre fra dere òg!

12 kommentarer

 1. Sånn liv uten kjøleskap er ordentlig småkjipt i lengden. Levde selv på instant havregrøt laget med vannkokeren i to uker en stund tilbake siden. Havregrøt var jo i grunn noe av det beste med studenttilværelsen, nå må jeg ta en lang runde utenom hver gang jeg er på den lokale matbutikken.

  Gratulerer med leilighet!

 2. Synøve

  Så fint du har fått det!

  Ukens…

  Reise:
  Hyttetur! Har hatt fem fantastiske dager på hytta ytterst i havet!

  For et år siden:
  Fadderuke! Du verden så gøy, men du verden så deilig å være på hytta i stedet nå.

 3. PER MARIE, hahaha. Hurra for kjøleskap da 😀

  Ukens kjipeste:
  Ble ikke noe jobb på den arbeidsplassen, nei. Hvorfor? Intervjuet gikk jo så bra 🙁

  Ukens craving:
  Shopping! Og iskrem.

 4. Rebecca

  Så fin leiligheten ser ut! Gratulerer med godt gjennomført flytting, Moss er jo utrolig fint <3

  Denne uken for et år siden:
  dimmiterte jeg fra militæret, savner det sååå mye!

  Ukens kuleste:
  startet på et nytt årsstudium i en helt ny by og for første gang på lenge gleder jeg meg til skolen hver eneste dag!

 5. Haha! Oppvaskmaskina <3 Kunne vært verre da. Heldigvis.

  Ukens kuleste: Nytt kontor med TREGULV! Så slipper jeg laminathelvete sju timer om dagen om ikke annet.
  Gjør noe som skremmer deg: Første "presentasjon" for hele litteratur på Aschehoug… Skal prate om soziale medier hun da. Kose seg.

 6. Ukens kjipeste: Gi slipp på en fin fyr :/
  Quote: have enough courage to trust love one more time and always one more time

 7. Solfrid

  Åå, eg likar godt interiørstilen din altså! Gratulerer med endt Oslo-tilværelse og ny i Moss! Og kjøleskap, hurra! Og den onsdagen, hahaa, det var moro på snap!
  (Eg klarar ikkje å ikkje bruke utropsteikn virkar det som x) )

 8. Haha, Per Marie, la merke til det og tenkte jeg ikke skulle si noe, men så skrev du det selv.
  Musikk: har hatt skikkelig dilla på Leaving California av Maroon 5 denne uka, men har også hørt en del på lista Smil! på spotify.
  Ukens «reise»: dro til en dyrehage/botanisk hage i nærheten, er ikke så fan av dyr eller natur, men skulle teste ut kameraet og se om jeg fikk noen bra bilder. Endte opp med rundt 200 bilder, hvorav mange kunne vært fine men er uklare fordi dyr beveger seg visst… Ikke de letteste motivene å ta gode bilder av

 9. Ukens kuleste: i denne bobla av en mammapermisjon så er det faktisk barseltreff som seiler opp som vinner. Jeg hadde da ikke sett de fleste på 4-5 måneder, så var i grunn koselig å se både mødre og barn igjen. Også besøket på jobb da. Er så koselig å besøke jobb og se igjen alle barna(og de voksne da :-)). Sånn for å forklare; jobber i barnehage.

  Underholdning: OL. Og nå er det 4 år til neste gang…eller 1 1/2 år til vinter-OL da, forsåvidt 🙂

 10. Hvor fant du den diy-kalenderen? Så du la det ut på snap, men husker ikke hva det var. Den er SÅ kul!
  Gratulerer med leilighet! 🙂

  1. supermarie

   Jeg skal legge ut et innlegg om det i morgen!

  2. supermarie

   Og tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *