6 dager senere #23

HEI SØNDAG! Jeg har vært i bryllup på bøgda i helga, oppe i Dovre, derfor så stille. Men nå er jeg tilbake i tjukk-L-land, for i morgen tar jeg over mitt nye hjem i hjertet av Moss! I morgen! Den ble min på torsdag, og allerede på mandag kan jeg begynne å legge sjela mi i å skape et hjem. Mitt første hjem. Herlighet, som jeg gleder meg. Men det er fremtiden, la oss se på fortiden, her er uka som gikk:

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Jeg tømte alle kontoene mine på fredag, da betalingen for leiligheta begynte å rulle. ALLE kontoene. Rykket tilbake til start, til da jeg var liten og ikke hadde begynt å spare i det hele tatt. Det var definitivt skremmende, men som min kjære mor (og en herlig sjel på Snapchat) påpekte: pengene flyttes bare fra en bankkonto, og inn i vegger, tak og gulv i stedet. Den beste sparekontoen du kan ha i Norge er en leilighet. Så selv om det var skremmende å se et sekssifret tall fyke først inn, og så ut av kontoen(e) min(e), så var det verdt det. Klar, ferdig, voksenlivet go!

Ukens kuleste
Telefonen fra megleren da han sa at ingen benyttet seg av forkjøpsretten. Sånn. Snart ferdig å gnåle om leilgihetskjøpet, jeg lover.

Ukens kjipeste
Hodepine tre dager på rad, haha. Så fort leiligheten var i boks tillot kroppen min seg å slappe av litt, og da åpner den seg jo for alt som finnes av fysisk elendighet. Håper det gir seg før studiestart!

Ukens bilde


Ukens tankespinn
Interiør! Jeg har visualisert leiligheten i hodet mitt sikkert tusen ganger, og jeg gleder meg til å fysisk sette i gang med å legge alle brikker (møbler) rundt meg som et puslespill. Dere skal selvfølgelig få være med på Snapchat, hvis dere vil: superbrud

Tankespinn to: hvordan har det seg at absolutt ALLE jenter er gode på hår, unntatt meg? Alle som var i bryllup var så utrolig fint flettet og satt opp og ordnet og stelt, og der kom jeg med en eller annen flette jeg lærte da jeg var tolv. Den eneste jeg kan, haha. Av og til tenker jeg at jeg skulle ha vært en mann.

Ukens craving
Kaffe!

Musikk
Treat you better av Shawn Mendes

Underholdning
Bryllupet i helgen! Det er så fantastisk koselig å sitte og høre på taler, se hvor lykkelige paret er, møte nye mennesker (jeg liker det faktisk, selv om de fleste kjenner meg som en menneskesky satan), sitte og drømme om til døden skiller de av. Håper livet deres blir en dans på roser, og at eventuelle sår og rifter fra tornene kan fikses med et plaster og et kyss!

Quote
«Admire someone else’s beauty without questioning your own»

Denne uken for et år siden
Designet magasinet til Heimevernet og sendte det avgårde til trykk, var på sjøen, drømte om et hus i Son, og lurte på hva jeg skulle stemme på ved kommunevalget.

Reise
Kjøreturen i Dovre, Jutulhogget og forbi Rondane. Norge er det fineste jeg vet om!

Plukk ut to og legg igjen litt fra uken deres i kommentarfeltet! Det er så gøy å høre fra dere òg!

6 kommentarer

 1. Nok ein gong, gratulerer med leiligheit!

  Reise:
  Eg tok nattoget frå Drammen til Bergen. Det var både gøy og fælt på same tid. Eg trur eg har bestemt meg for at det var heilt greit. Det var veldig fint å ha ein heil dag då eg kom fram. (sjølv om eg måtte sove eit par timar ekstra og var groggy fram til ettermiddagen)

  Tankespinn: Eg er så sjukt inspirert rundt strikkedesign og handarbeid for tida. Det er så gøy å sjå for seg alt som går ann å lage. Som eg gleder meg til å sette ting ut i verda!

 2. Gratulerer så mye med leilighet! Gleder meg til å følge med på hvordan det blir med interiør og alt:)

  Ukens tankespinn: narkotikapolitikk (av alle ting). Så to dokumentarepisoder som ligger på NRK nettv, «Stacy Dooley vil redde verden», en om ecstasy og en om cannabis, skikkelig interessant! For en forskudd verden vi lever i. Narkotika skaper så mange problemer!!

  Musikk: Karpe Diem attitudeproblem remex

  Ha en fortsatt fin søndagskveld! 🙂

 3. Ukens kuleste: Kjøpte kjøkkenet jeg har designet selv og som skal plaserer i en leilighet i kjelleren til besteforeldrene mine ^^,
  Underholdning: Podcasten «Kort Applaus». Blitt helt avhengig av podcast på jobben i sommer! 🙂

  Gratulerer så mye med leiligheten!

  1. supermarie

   Åh så utrolig kult!! Har du bilde noe sted? Hadde vært gøy å se! 😀 Tusen takk!

 4. Camilla

  Gjør en ting som skremmer deg: Har nettopp begynt på fadderuka, og jeg blir jo litt livredd når det kommer til nye mennesker. Samtidig liker jeg det også, men helst i litt små grupper og ikke så altfor mange på samme sted med en gang. Men det kommer seg nok etterhvert.

  Reise: Flytta for å studere, så var rart da mamma og pappa kjørte meg avgårde til universitetet. Vår siste biltur sammen på lenge:O

 5. Tankespinn: hvor sinnsyke ting turnerne i OL egentlig får til. De svinger seg rundt og tar salto rett som det er. Hadde jeg i det hele tatt turt å prøve på noe av det samme hadde jeg nok tilbrakt resten av livet lam i beste fall. Egentlig er jeg imponert over OL generelt. Så mange awesome prestasjoner! Så mange som har fått til noe de har jobbet mot kjempelenge. Men også skuffelsene. Tenk å ikke få det til nå, også er det 4 år til neste mulighet.

  Underholdning: OL. Det sier jo sitt når jeg plutselig ble sittende oppe 1 time lenger bare for å se ferdig turn-finalen i mangekamp her en dag. Og i nesten hele dag har jeg sett bryting. Jeg er normalt sett ikke sååååå sportsinteressert(moro å drive med noe av det, men kjedelig å se på), men når det er OL forandrer liksom alt seg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *