Vinjerockar

Foto: privat, Eidsbugarden, Vinjerock 2016

Endelig; et lite dryss fra Vinjerock – den magiske festivalen i Jotunheimen som var sist helg! Det var min aller første, og det var kjærlighet ved første øyeblikk. Omgivelsene, stemningen, musikken, menneskene jeg traff. Dere. Jobben min (jeg var der på vegne av Gjensidige, med Snapchat! Drømmejobb, I know). Det regnet og var solskinn om hverandre, men det gjorde ingen verdens ting. Ingen sure miner, bare glade mennesker på festival som hoppet og danset i regnet og da Staut stod på scenen kjente jeg meg hundre prosent lykkelig med alt rundt meg som kom sammen og skapte det magiske øyeblikket det var. Jeg får enda frysninger når jeg hører Slepp me inn. Som om Vinjerock er den som synger «jenta mi» til meg, og jeg smelter og lengter tilbake og føler meg som jenta til Vinjerock.

Jeg må tilbake neste år. Jeg .

Ps. Han på bildet er forresten en av gutta som startet hele festivalen. For. Et. Geni.

4 kommentarer

 1. Så fantastisk å kunne bli med på slike arrangementer via jobb 😀

  1. supermarie

   Åh, ja! Jeg er heldig!

 2. I envy you! Alle plassane du får besøkt. Alt du får oppleva. Og hurra for fine bilder. As always. Og hurra HURRA for nytt design. Me like 😉

  Sees ikveld då søta!

 3. Solfrid

  Du får meg verkeleg til å ville prøve ein gong til, det virkar jo heilt fantastisk!
  Og eg må innrømme at det er ekstra moro sidan eg kjem derifråå (ish, det er jo nesten like langt dit som til Oslo frå der eg eigentleg kjem i frå, haha). Må óg innrømme at eg var småforelska i han Eirik før i tida. OG at eg eigentleg likar Staut, særleg live. Før meinte eg at dei var irriterande som Hellbillies og Vassendgutane, men åh, dei er fine då. Og trekkspelmannen var musikklæraren min på barneskula.

  Fine bilete, som alltid 😀 Likar redigeringa så godt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *