6 dager senere #20

Halla! Jeg børster støv av spalten hvor jeg oppsummerer ukene mine i stedet for måneder – mest fordi jeg har blitt så dårlig til å skrive om hverdagslivet mitt, så jeg tenkte det var en fin ting å gjøre for å tenke over hva jeg faktisk opplever her hjemme óg, pluss at dere blir bedre kjent med Marie på hjemmebane, og alt jeg driver med for tida. Legg gjerne igjen en jatakk eller neitakk til idèen, det er jo til syvende og sist DERE som skal gidde å scrolle dere gjennom livet mitt her inne!

«Gjør en ting hver dag som skremmer deg»
Denne ukens «ute av komfortsona» var definitivt da jeg ble intervjuet av TV2 for Gjensidige, om det å ta selfier og bruke Snapchat mens man kjører bil. Første dag etter ferien, hodet mitt ikke helt på jobb enda, håret flettet fordi jeg ikke gadd å dusje kvelden i forveien, skikkelig ulekker og uforberedt, haha. Men jeg fikk spørsmålene på forhånd, og kollegaen min ga meg medietrening før fotografen kom rullende med det gigantiske kameraet sitt, så det gikk jo bra. Men utenfor sona – det var det!

Ukens kuleste
VINJEROCK! Det var så magisk, dere. Vanskelig å beskrive. Og så møtte jeg så mye bra FOLK, både gamle kjente og nye kjente og blogglesere og kollegaer, og jeg koste meg så fælt. Krysser fingrene for at jeg jobber hos Gjensidige neste år òg, for det her ga mersmak!

Ukens kjipeste
Det kommer ikke nok leiligheter i min prisklasse til salgs, haha. Alle sier at høsten og våren florerer av leiligheter, og det er fint, men jeg vil ha noe nå!

Ukens bilde

jott


Eidsbugarden, Jotunheimen <3

Ukens tankespinn
Ute av kontroll

Ukens craving
Vaffelrøre. Jeg har kronisk craving etter mammas vaffelrøre. Det var faktisk det eneste jeg savnet på verdensreisa òg

Musikk
STAUT! De passet PERFEKT inn på Vinjerock, med den urnorske stilen på musikken, og i de omgivelsene. Det var gåsehud da vi stod der i plaskregnet, med Staut på scenen og glad ungdom danset råbra swing (eller hva faen det var) overalt, og jeg ble bare så glad. Lykkelig. Jeg har hørt på Staut i hele dag og drømt meg tilbake!

Underholdning
Jeg har et underholdende minne å tenke tilbake på, fra Vinjerock, jeg stod i dokøen (sånne typisk festivaldoer, vet dere, med urinaler til mennene), bak en fyr, og for å være hyggelig pirket jeg han på skulderen og bare «hey, du vet at du bare kan gå forbi køen? Det er urinaler rett der!» og han bare «Jess…… Jeg veit, menneh….» og så tok det vel et par sekunder før lyset gikk opp for meg «Ååååh! Jeg skjønner!» HAHAH! Jeg ble skikkelig flau, faktisk. Det er ikke ofte jeg blir flau, men der og da – da jeg innså hva som akkurat hadde skjedd, hva jeg hadde sagt? Haha! Det kuleste var at han faktisk kom bort til meg i folkemengden under en konsert senere, og bare «Hei. Daniel fra do» og jeg bare «Å, heh. Vel. Gikk det greit? 🙂 🙂 🙂 :)» Jeg måtte selvfølgelig fortsette å drite meg ut (hehe pun indeed), jeg kunne ikke bare… holdt kjeft.

Quote
etter at vi blei sprengt i filler
etter at fredagen fall ut av hendene på oss
etter at vi måtte lære oss norsk på ny
etter at sorga strekte seg heilt opp til håret
etter at dagane tok til å regne ned over oss

orda overlever ein 9mm glock
kjærleiken er kraftigare enn ei 500 kilos bombe
å halde hender er mektigare enn ladegrepet
eit lite kyss er viktigare enn 1500 sider med hat
eit vi er så mykje meir enn eit eg

det kjem eit nytt 22. juli, det må jo det
ferja skal frakte fleire bankande hjarte over
telta skal bli slått opp på grønt gras
morgonsola skal kysse øya vaken
hei, hei, på tide å stå opp og endre verda
(Frode Grytten, 2011)

Denne uken for et år siden
Sloss mot utleierselskapet Oslo Eiendoms Invest (frarådes!), fortvilte over noe på privaten, og var hjemme i barndommen en ukes tid.

Reise
Toppturen jeg gikk med naboene mine på campen! Utsikten ned på Vinjerock var fantastisk.

Hvordan var deres uke? Plukk to og legg igjen et svar, da! 

7 kommentarer

 1. Ååå, jeg skulle ønske jeg fikk reist til Vinjerock i år. Er fra Valdres selv og alle vennene mine var der. Skikkelig kjipt å sitte hjemme og få masse snaps fra bestevenninnene og se hvor gøy de hadde det. Staut er helt konge da, lokalt band 🙂

 2. Fin ukens! Mine to ting blir ukens utfordring som var å snakke edru i telefonen med en fyr jeg har blitt skikkelig forelska i, og hva jeg gjorde for et år siden på denne dagen, som var å ha kjærlighetssorg i et skikkelig elendig forhold jeg var i på tiden. Livet går videre og det er så digg!

 3. Ukens craving: alt mulig som er godt og usunt, haha
  Ukens underholdning: TV-serien «How To Get Away With Murder», matfestival og flere koselige venninnetreff

 4. Kristin

  Åh, det har så hyggelig å møte deg på Vinjerock! For et fint menneske du er 🙂

  Ukens kuleste: Vinjerock, helt klart! For en opplevelse 😀

  Ukens «ut av komfortsona»: å komme bort og si hei til deg. Det var skummelt, haha!

 5. Camilla

  Ååå Vinjerock høres så gøy ut! Jatakk til sånne innlegg:) Måtte le av do-episoden haha! Min uke bestod av familiebesøk, hyttetur og jobbing.

 6. Solfrid

  jatakk!
  Hahahaaa! Do-historia, morosamt! Og at han kom bort seinare, haha 😀
  Trur eg må få prøvd meg på Vinjerock ein gong til, blei ingen innertier året eg var med, men det høyres jo heilt fantastisk ut! Og eg VIL like det, haha! Festival med mykje friluft er jo eigentleg midt i blinken.
  Kuleste: «topp»tur opp lia ved garden heime. Bratt og slitsomt, men det er jo så verdt det!
  Ukens tankespinn: at eg må sjå å få ræva i gir og kome meg heim til Valdres.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *