Morgen i Almaty


Қайырлы күн! Tenk at vi er her, dere, i selveste Kazakhstan. Jeg kom meg lydløst gjennom passkontrollen i går (i natt, vi ligger 4 timer foran dere så klokken var tre da vi omsider landet i senga på hotellet), offiseren bak glassburet sa ikke et eneste ord da han sjekket passet mitt, ikke engang et ‘hei’ – og jeg visste med ett at DETTE. Dette er mitt land, haha. 

Da jeg steg ut av flyplassen slo lukten av landet mot meg – jeg ELSKER det første øyeblikket hvor alle sansene mine er vidåpne for å ta inn et nytt og ukjent hjørne av verden. Taxisjåføren fyrte av russisk-lignende musikk da vi gled gjennom natten, og jeg kunne ikke annet enn å glise i baksetet der jeg satt. Kazakhstan. Borat-land. Det her blir ikke annet enn spennende!

Nå er det ut og finne mat – vi skrives senere! Husk å følge meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud)

8 kommentarer

 1. Herregud Marie, dette er så kult! Dette blir gøy å følge med på. Kos deg! 😀

 2. Så spennende!

 3. Gøy! 🙂 hvem er det du reiser med, forresten?

  1. supermarie

   Fin fyr!

 4. Kuult! 😀 Gleder meg til fortsettelsen. Forresten, er det slik at nordmenn reiser visumfritt til Kazakhstan nå? Jeg tenker meg dit i høst!

  1. supermarie

   Visumfritt ja! Frem til 2017 eller 2018 🙂 Du kan være her i opptil 3 uker uten visum (tror jeg det var)

 5. Så utrolig kult! Følger så klart med i alle kanaler, haha.

  «Da jeg steg ut av flyplassen slo lukten av landet mot meg – jeg ELSKER det første øyeblikket hvor alle sansene mine er vidåpne for å ta inn et nytt og ukjent hjørne av verden.» ← Den følelsen, ass! Elsk.

 6. Hei Marie!
  Gøy å lese om dine opplevelser i Kazakhstan – mitt hjemland, hvor jeg ble født og bodde frem til jeg var 6 år 🙂 Det er godt å høre at du har hatt det bra der! Jeg er på ferie i KZ hvert år, og jeg er helt enig i at det er et fantastisk land som flere burde besøke! Synd alle kun forbinder landet med Borat, da alt som skal forestille Kazakhstan i filmen faktisk er filmet i Romania…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *