Glossybox: every summer has a story

Dere husker Glossybox? Jeg vet jeg har fortalt om det før, og nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere om det igjen, sommer og alt.

glossybox

Her er månedens Glossybox med det rare (fine) i:

I går fikk jeg endelig hentet den siste esken på postkontoret! Denne gangen gjort i samarbeid med Tone Damli, som har skrudd sammen en kul eske med masse digg oppi, blant annet såpe, solkrem, shavinggel og vannfast mascara – etter at jeg begynte å få disse eskene hjem til meg (sponset, altså) kan jeg ikke huske sist jeg kjøpte meg en mascara, haha. Og bare dèt er jo en besparelse, for en mascara koster fort over hundrelappen alene – mens disse eskene med det rare (fine) i? 179,- for hele esken! Jeg har fortalt dere om konseptet før; man får månedlig tilsendt esker hjem til seg – fulle av overraskelser og nye skjønnhetsprodukter. Jeg er ei kløne når det gjelder sminke og skjønnhet og alt innenfor dèt temaet, derfor passer det meg perfekt å få teste ut forskjellige saker fra tid til annen, og falle for nye produkter jeg ikke visste at jeg trengte – eller gi bort til venninner som en hyggelig hverdagsgreie, hvis det er noe som ikke passer for meg (er for eksempel ikke et leppestiftmenneske, kommer aldri til å bli det heller).

For 179,- kroner i måneden får du altså en liten julaften hver trettiende hverdag, og jeg elsker det øyeblikket når jeg knyter opp sløyfebåndet og innholdet åpenbarer seg i fanget mitt! Jeg vet at jeg er heldig og får det tilsendt gratis, men jeg får ikke en krone for å anbefale det videre til dere. I tillegg til å være bra saker, er produktene ofte i små størrelser som går fint gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen – for oss som liker å reise lett (les: med kun håndbagasje).

I morgen reiser jeg derimot IKKE lett, vi skal endelig til Kazakhstan, bloggen! Så nå må jeg komme i gang med pakkingen. Vi skrives senere! Husk å følge SnapKollektivet på Snapchat i dag – det er min tur til å underholde folket, æææ.

Publisert i Ads

3 kommentarer

  1. Jeg gleder meg halvt ihjel til å høre og se om Kazakhstan! 🙂

  2. Gleder meg til å dra på tur med deg 😀 God tur!

  3. Jeg har nettopp reist i Kasakhstan og tre av de andre landene i Sentral-Asia med kun håndbagasje, hehe! God tur, gleder meg til å se hva du opplever!

    Charyn Canyon kan i hvert fall anbefales: http://glimtavverden.com/vakre-charyn-canyon/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *