Måneden som gikk: juni

Fikk plutselig en trang til å oppsummere livet litt for meg selv her, så her kommer et aldri så lite blikkast over skulderen på juni som nettopp tok slutt:

Månedens høydare:
Solskinnet som var, alle karakterene jeg fikk (alle over C – som står på Day Zero-lista mi!), skoleferien startet, Bergen, båtlivet, jeg rakk søren meg å skaffe finansieringsbevis òg, og jeg var på Piknikk i Parken-festivalen i Vigelandsparken, på øvelse med innsatsstyrke Polar Bear VI, festene jeg var på, SnapKollektivet gikk på lufta og jeg fylte tjueseks og var på reunion med ungdomsskolen! Juni har vært full av fin!

Piknikk i Parken

Månedens nedtur:
Mentalt har jeg vært helt berg- og dalbane. Lunta til tider så kort at det holdt å kaste et gnistrende blikk på den, så tok det fyr, masse grin, frustrasjon og altfor få smil. Det er lenge siden jeg har vært på den siden av følelsespekteret, så jeg trengte sikkert å ventilere litt, haha. Blid igjen nå! Like blid som da jeg var på øvelse med Polar Bear VI:

img_5531.jpg

Ønske:
A.l.e.n.e.t.i.d. Hele juni har faen meg vært en evig sosial tilstelning. Venner og familie, jeg elsker dere, men jeg trenger den pustepausen mellom slagene, og det fikk jeg ikke i juni. Det har nok bidratt litt inn i den mentale berg- og dalbanen det óg, jeg blir seriøst ustabil når jeg ikke får hentet meg inn igjen etter en lang rekke med sosiale dager. Nå ble den rekka på over en måned, og jeg kjenner at Kazakhstan kom i grevens tid, haha.

Les også: om å være introvert

img_5223.jpg

Musikk:
Jeg har fått ørene opp for Mø, og Sara Hartman og Norah Benatia (fra Idol), sjekk dem ut! Og følg gjerne 2016-lista mi på Spotify ved å klikke her.

img_5577.jpg

Brukernavn på Snapchat: superbrud

Film:
Et helvt halvt år (kino), Act of Valor (Netflix)

Quote:
En dag ska vi dö. Men alla andra dagar ska vi leva
– Per Olov Enquist

Denne måneden for et år siden:
Skrev et brev til 15 år gamle Marie, kranglet med utleier (står fortsatt på mitt; ikke aldri never ever lei av Oslo Eiendoms Invest og Markegård), og koste meg med skogens ro:

2015-06-22-09.51.08-1

Månedens reise:
Den første som spretter opp i skallen min er den spontane ut av det blå-båtturen jeg var på under hjemmeeksamen i satanistfaget (medie- og kulturteori), jeg lå i hengekøya og vugget og skrev krampeaktig og vred hjernen min til det ugjenkjennelige da båten plutselig la ut fra Kongen Marina i solskinnet, forlot alle menneskene (endelig) og forsvant ut på havet. Skrudde av motoren midt utpå, jeg lå i bikinien på dekk og kjente varmen og gleden over solskinn, menneskefri og åpent hav og en dritteksamen som gikk mot slutten. Reisen hadde ingen destinasjon, men den fortjener kåringen allikevel. Ro i sjela! Og en reise til: turene i fjellet jeg gikk med L i Bergen. Så himla magisk.

img_5226.jpg

Hvordan var din juni? Plukk ut to og del med meg i feltet, da, superhær! Ut i felt sammen!

5 kommentarer

 1. Månedens reise:
  Uten tvil til Stavanger for å fotografere Mablis festivalen. Nydelige folk og mye bra musikk!

  Månedens musikk:
  Heldigvis slapp Dagny akkurat sin nye singel siste dagen av Juni. Tipper jeg kommer til å kjøre den hardt framover. Fools Gold. Vanvittig bra låt

 2. Månedens reise:
  USA, Colorado sjølvsagt. Har møtt så mange fine mennesker allerede, og opplevd så masse. Glede meg te fortsettelsen av USA. Har bla vært på rodeo, state conference med fine 4H-ungdommer og telta i rocky mountains. Livet i vertsfamilier er fint❤️

  Ønske: håper jeg får fortsette denne reisen som den har startet, og at besteforeldrene mine har det fint. Urealistisk ønske å ikke måtte ta farvel, for det er så vanskelig

  Månedens

 3. Månedens Ønske: Ikke bli syk i ferien…
  Månedens reise: New Zealand og Australia 🙂

 4. Denne måneden for et år siden: var sannsynligvis da jeg ble gravid 🙂

  Film:
  Det er jo ikke en film da men, det er en TV-serie. Orange is the new black. Blitt helt hekta. Så vel alle sesongene på ei uke eller noe sånt. Og samboeren har ikke fått med seg alt, så han var i grunn bare lei av den serien mot slutten 😛

 5. Månedens høydepunkt? Man skulle tro det var ferien til Rhodos… Men jeg er litt bortskjemt og reiser en del – så det som faktisk satte størst spor var å vite at jeg kom inn på juss-studiene til høsten. I en alder av 35. Med mann, barn og hund… Yikes… Spennende det.
  Så deg på snap via Snapkollektivet, og synes det er så flott at noen slår et slag for de introverte. For jeg er enig – det virker litt som det er «tabu» å være introvert. Det er liksom ikke en egenskap som blir verdsatt i dette samfunnet 🙂
  God helg og god tur til Kazakhstan i morgen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *