Mediagic #54

Det er den dagen igjen! Her er ukens tirsdagsfunn på Internettet:

 • Denne artikkelen. I en verden full av prinsesser – vær en pølse!
 • Denne kronikken av Erlend Loe (helten min, inntil han brukte «i forhold til» feil), om det å lese bøker og bloggere som faker angst
 • Sangen Final Song med Mø
 • Denne bønnen fra en blogger til en journalist
 • Filmen Act of Valor (tilgjengelig på Netflix, basert på en sann historie)
 • Denne opptreden av Jimmy Fallon og Obama, seriøst – SE DEN! Det er så hysterisk at presidenten tar seg tid til å gjøre sånne ting, og at han klarer å holde maska, haha! «Orange is NOT the new black»:

Psst. Er det fortsatt greit med disse innleggene, eller er de kjedelige? Jeg vet noen av dere setter pris på dem, men hvis de kjeder resten av befolkninga her inne så bør de kanskje komme ut sjeldnere enn (cirka) ukentlig? Hva tenker dere?

9 kommentarer

 1. Omg. Eg digge Obama. Fantastisk. Eg like sånne innlegg som detta 😉

 2. Johanne

  Jeg likte ikke mediagic så godt før, men nå når jeg kjeder meg mer (haha) har jeg begynt å like disse innleggene godt! ELSKER sangen til Mø fra før av, og for en morsom video. Kan anbefale dokumentaren om Obama på NRK nett-tv – jeg er ikke superinteressert i politikk, men den dokumentarserien er spennende likevel! Ser nå at lisensen straks går ut på noen av episodene, men serien skal tydeligvis sendes på nytt i august 🙂

 3. Hahahaaah, den Jimmy Fallon-videoen er det beste jeg har sett på lenge! Jeg blir også så imponert over at presidente blir med på sånne ting, og at han klarer å holde maska. Har du sett «Between Two Ferns»-episoden hvor han er med? Jeg tror den er to år gammel nå, men det var noe av det første han ble med på av denne typen, og jeg synes fortsatt den er festlig.
  Her i London er det dommedagsstemning i mediene, så dette var en fin motvekt! God tirsdag, Marie!

 4. Jeg setter pris på disse innleggene!

 5. Neeei, ikke slutt med de. Digger at du deler, og jeg klikker meg alltids innom anbefalingene dine.

 6. Liker disse innleggene!

 7. Disse innleggene er ukens høydepunkt for meg som bor på Island og er isolert i stallen uten 3G haha, men serr ikke slut:(

 8. Jeg er også veldig glad i disse innleggene!
  Du får meg til å oppdage ting jeg ikke ville ha kommet over på egenhånd, og det setter jeg virkelig pris på!
  Likte spesielt godt teksten til Erlend Loe, han satte ord på veldig mye jeg har gått å tenkt på den siste tiden!

 9. Susanne

  Fortsett med innleggene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *