Snappet opp av mediene

På søndag gikk vi live med SnapKollektivet (klikk for å lese om konseptet). Og allerede i dag har vi blitt plukket opp av mediene, herlighet, jeg skal innrømme at jeg så et aldri så lite potensiale i prosjektet da vi startet opp, men at vi skulle klare å skape forventninger nok til at 900 mennesker (!) valgte å følge oss allerede før lanseringsdato, OG at mediene skulle bite på før den første MyStoryen har gått ut (tjuefire timer)? Det er en jævla hyggelig overraskelse, og mer enn jeg så for meg! Det her er så gøy! Jeg kjenner at jeg blir uanstendig gira av tanken på å være en del av denne gjengen, og prosjektet, og jeg kjente bare tre av de elleve jentene vi er i kollektivet fra før av, og på veldig kort tid har jeg blitt veldig godt kjent med samtlige. I hvert fall så kjent det går an å bli over Internettet, i ti sekunder av gangen.

Følg SnapKollektivet på Facebook for å bli kjent med hvem «vi» er.

Og så dere, da. Dere som har vært den uhåndgripelige heiagjengen min der ute i verden, i tykt og tynt. Jeg håper dere spretter inn og støtter meg på lørdag, det er nemlig min aller første dag i SnapKollektivet, og nå er det ikke selfies med halve ansikter og halvanonyme stories som gjelder. Nå er det full film og masse personlig prat – rett i kameraet. Jeg er spent på hvor grensen min kommer til å gå, for nå i prøveperioden delte jeg mye mer enn jeg noengang har gjort før. Om jeg klarer å omstille meg fra å bare snappe for 10 medlemmer av SnapKollektivet, til en hel ukjent masse på snart tusen stykk. Jeg gruer meg, samtidig som jeg gleder meg, for jeg trenger å danse på utsiden av komfortsona, særlig når det kommer til å kunne prate for seg. Og dere har jo gitt meg selvtillitten jeg trenger gjennom tilbakemeldingene deres på de to videobloggene jeg har laget nylig, så jeg kan takke dere for at jeg tørr å hoppe i det! Men jeg hadde blitt takknemlig om dere kan ta meg i mot her òg, haha.

Åhhh, NERVER!

img_5807.jpg

Uansett; her er det mediene skriver så langt – vi har et mulig intervju i morgen også, jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går!

Medier24.com: 11 jenter sammen om SnapKollektivet

Følger noen av dere med så langt? Hva syns dere, i så fall? Det har vært to jenter ut allerede! Vi er helt i startgropa så hvis dere har noen innspill blir vi veldig glade for det. Denne veien blir til mens vi snapper!

3 kommentarer

 1. Stine VH

  You can do it!! Du e SuperMarie, du har reist verden rundt på eigenhånd, blitt fenrik i HV og gitt leoparden ein fot bak, da fins ikkje den ting du ikkje klare! Go Fenrik Brudevold!

 2. Elisabeth

  Jeg følger snapkollektivet, og liker det så langt 🙂

 3. Camilla

  Gleder meg til din dag kommer!:) Husker jeg så videoen du la ut for lenge siden hvor du pratet om faren din bla, og husker jeg hadde så lyst til å høre mer av stemmen din:D

  Liker konseptet veldig bra så langt!:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *