Som å vinne en million

Jeg fikk akkurat vite at semesterets siste karakter var sluppet i StudentWeb, logga inn nærmest med pute madrass foran ansiktet for å slippe å finne mitt eget nederlag beskrevet med bokstaven F, men så er det faen meg en C som lyser mot meg. EN C!!!!!! Jeg hylte like høyt som jeg ville ha gjort om jeg vant en million i lotto, så himla letta, haha. Det står jo på Day Zero-prosjektet mitt også, at jeg ikke skal få noe dårligere enn C, og foreløpig har jeg lykkes og jeg er SÅ fornøyd! Jeg blir nesten flau, for jeg forteller jo alle om hvor dårlig jeg trodde det gikk på eksamen – hver eneste gang jeg har gjennomført en, men jeg tror helt oppriktig at det går skikkelig dritt, hver eneste gang, og blir like overrasket hver gang det ikke gjør det. Neste semester lover jeg å mase mindre om dét, haha.

foto: mamma og jeg i går, hjerte

Siden sist har jeg bikka tjueseks, vi har allerede fått nesten sjuhundre følgere på SnapKollektivet (vi går live om tre dager!), jeg har vært på reunionsfest med ungdomsskolen og grint meg gjennom Et helt halvt år på kino. I dag har jeg delvis fri, men mye å gjøre allikevel så jeg må komme i gang – ville bare gi fra meg et livstegn og fortelle at om snart bare en uke reiser vi til Kazakhstan, dere!

Hva har dere gjort siden sist? Har dere ferie enda? Ilu!

8 kommentarer

 1. Wow, grattis med C! 😀

  1. supermarie

   Tusen takk! Haha, så latterlig glad 😀

 2. Hurra for C!!

 3. Solfrid

  Haha, gratulerer med C! 😀
  Var filmen bra altså? Boka er jo såå braa! Gler meg til å vere med til Kazakhstan!

  1. supermarie

   Jaa du må se den! Jeg gråt som en baby!

 4. Hurra for C!!
  Her har ferien begynt, ja. Snart fremme i New Zealand etter en halv evighet (kjennes det som) på fire flyturer.

 5. Camilla

  Gratulerer med C, og med dagen på etterskudd:D Et helt halvt år var så fin, hele salen satt og snufsa etterpå haha!

 6. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Ååå, kjenner jeg er stolt, altså! DØDSBRA!!

  Gleder meg til tur «med deg» (les: bloggen) igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *