SnapKollektivet

Jeg har flytta inn i et kollektiv, dere. SnapKollektivet.

SnapKollektivet

Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter med et ønske om et mer tolerant og åpent samfunn. Derfor har vi startet en felles Snapchat-konto der vi tar for ulike temaer som opptar oss. Vi har alle våre ulike liv og utfordringer og vi håper mange kan kjenne seg igjen i oss! Følg SnapKollektivet på Snapchat og vær klare til vi går live 26. juni.Og ikke glem: spre ordet!

Posted by SnapKollektivet on Donnerstag, 16. Juni 2016

Kollektivet består av en gjeng med jenter som ønsker et mer åpent og tolerant samfunn, og vi skal bruke Snapchat-kanalen SnapKollektivet fra og med 26. juni til å snakke om forskjellige temaer som engasjerer oss, ting vi sliter med, ting flere der ute kan kjenne seg igjen i og relatere seg til. Vi har snappet for hverandre i en god stund nå, for å prøve oss frem og finne et konsept vi kan leve med, og jeg har gått langt langt langt utenfor min egen komfortsone, jeg hater å snakke på video, å snakke generelt, men jeg kjente at det her ville jeg være med på. Både for å bidra til åpenhet og mangfold og toleranse i samfunnet, og for å pushe meg selv utenfor en kant jeg vanligvis holder meg milevis unna. For å lære å fly må man bare hoppe i det, sant?

SnapKollektivet

Det er en deilig bukett med bra damer som har gått sammen om kanalen, og jeg håper dere vil bli med oss på reisen videre! Vi snapper 2-3 dager hver i måneden, det går på rullering og vi kommer til å ha temaer i tillegg til å dele stort og smått fra hverdagen, både oppturer og nedturer. Selv kommer jeg til å fokusere på det jeg «sliter» med, for eksempel det å være introvert i en ekstrovert verden, livet med en syk pappa, psoriasis og kampen mot forholdismen. Og alt annet som eventuelt dukker opp in the heat of the moment.

Det her er superspennende, og jeg gleder meg til det knekker i gang 26. juni! Konseptet er inspirert av NRK-serien Jeg mot meg og jeg håper det kan bidra til noe positivt i verden. Det har jeg troen på at det kan.

Følg SnapKollektivet på Snapchat, og på Facebook!

5 kommentarer

  1. Så bra skrevet! Dette blir så spennende!

  2. Ragnhild

    Så spennende! Gleder meg til å følge med 🙂

  3. Yes. Detta e så spennanes. Og som du seie, kanskje detta kan bidra te no positivt, eg har trua! Og heie masse på oss alle sammen 😀

  4. Fint skrevet! 🙂 Dette blir så spennende 😀

  5. Camilla

    Dette høres bra ut! Blir gøy å høre stemme din:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *