Jeg tenker at

I dag foregår dette på innsiden av hodeskallen min:

 • KRISEMAKSIMERING, fordi jeg trodde jeg skulle jobbe hele sommeren, men så innser jeg (igjen) at jeg ikke kan jobbe mer enn 50%, som gjør at jeg bare har to dager igjen på kontoret før jeg MÅ ta fri resten av måneden. The struggle is real! Jeg klarer ikke håndtere fritid? Haha! Men som dere så av gårsdagens MyStory på Snapchat; jeg trenger alenetid etter å ha vært tvangssosial i to uker sammenhengende. Så fridagene kan jeg jo bruke på å rømme til et sted hvor trærne vokser tettere, og folk ikke er
 • I går sjekket jeg StudentWeb og hadde ikke fått tilbud om det fjerde emnet jeg søkte på til høsten, så jeg tenkte skuffet at da blir det tre emner og jeg får ikke fullført bacheloren på normert tid (må ta fire emner for å ta igjen det jeg strøk i første semester), men så logger jeg på i dag og ser at jeg har fått plass innvilget allikevel, ekstraordinært fordi studiekonsulenten så på saken min og ønsket meg ferdig til normert tid hun òg (HVILKEN SERVICE, UiO!), og det er med skrekkblandet fryd jeg tenker på at jeg skal sjonglere en femti prosent stilling med fire emner på et heltids studie fra august av. Femti prosent jobb + 100 prosent studier = 150 prosent innsats. På årets korteste semester. Ønsk meg jævla lykke til (Emnene jeg tar er medieestetikk, media & politics (engelsk mareritt igjen, men jeg kan simpelthen ikke la interessante fag glippe fordi jeg er redd for å feile på språk?), klassisk retorikk og sosiologi: kulturanalyse, diskurs og semiotikk)
 • Jeg er med på et lite men viktig prosjekt som lanseres veldig snart, og jeg gleder meg til å se hvor det bærer hen! Det er et supert initiativ og jeg håper dere liker det. Stikkord: Snapchat.
 • Fem dager igjen til lønn, og jeg har fem hundrelapper igjen å leve på. Denne måneden har jeg spart for mye, og er det noe jeg nekter så er det å overføre TILBAKE fra sparekonto og inn på brukskonto, sparekontoen er hellig, så de neste fem dagene får heller bli trange! Det går i gratis frukt på jobben til frokost, tørre brødskiver til lunsj og pasta til middag. Jeg har vært privilegert og aldri kjent på den berømte studentøkonomien tidligere, fordi jeg jobber ved siden av, så jeg tenker at det bare er godt å få prøvd seg litt og leve billigst mulig fordi du «må». Tar det som en utfordring #ilandsproblem
 • Resultatene fra de to siste eksamenene mine skal komme i løpet av en ukes tid. Jeg er så drittnervøs for å stryke på den siste, for da er den ekstraordinære plassen jeg fikk helt forgjeves, åhhh!

Dere da? Noe på skallen i dag, dere? 

5 kommentarer

 1. Lykke til med å balansere 4 fag og jobb, det klarer du nok fint! Jeg hadde selv 4 fag og en 20%-stilling i et semester, det er slitsomt, men det går hvis man vil 🙂

  I dag tenker jeg at jeg snart må skjerpe meg og begynne å skrive de jobbsøknadene jeg har utsatt å skrive altfor lenge…

 2. Er det noen som klarer jobb/studie-fordelingen er det deg! Har all verdens tro på at det skal gå bra 😀 Jeg har maaasse fri i sommer selv, fordi jeg ikke orker å ta en random sommerjobb når jeg begynne fast 1. august. Med andre ord: På tide å åpne sparekontoen 🙁 Men.. snart fast jobb! Årner sæ<3

 3. Henriette

  Lykke til, det går nok fint!:) Siden du er så glad i å reise tenkte jeg bare å tipse om en Instagram jeg liker veldig godt (venninne av meg; men ikke derfor), @rkildal! Dagens tips fra meg:) Lykke til med alt som sagt!:)

 4. Tenker tysk og nederlandsk i disse dager, fordi jeg må bruke det så mye. Engelsk derimot går ikke så bra, hehe, lurer på hvordan det skal gå når jeg skal begynne å studere. Så skal jeg til USA om 5 dager (hjelp!), og må vell begynne å pakke litt, gleder meg masse!

 5. Elisabeth

  Jeg tenker på hvor mye og hva jeg må ta med når lille knerten, samboeren og jeg skal ei uke på leir om en måneds tid. Knerten kommer da til å være 4,5 måned, og skal sove i telt. Også har vi ikke tilgang til noen vaskemaskin eller slikt, og han har en tendens til å gulpe litt, så må ha med maaaaaaaange gulpekluter.
  Også tenker jeg stadigvekk om dagen at jeg gjerne skulle studert litt igjen. Har jo en bachelorgrad, men skulle gjerne spedd på her og der med litt fag. Jeg kunne faktisk tenke meg på sikt å bli oversetter. Og da tenker jeg ikke på tolk, men sånn oversetter som oversetter bøker fra engelsk til norsk 🙂 men det er jo en bachelorgrad som innebærer 3 år med obligatorisk undervisning og eventuelt 100% studier, og det passer dårlig inn i huslån-billån-og-barn-livet mitt nå gitt…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *